Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres In Oekraïne

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres In Oekraïne
Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres In Oekraïne

Video: Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres In Oekraïne

Video: Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres In Oekraïne
Video: Telefoonnummer opzoeken / omgekeerd zoeken 2024, April
Anonim

Als u niet in de gelegenheid bent om met een persoon te communiceren door naar zijn huis te rijden, is een alternatief een telefoongesprek. Om het telefoonnummer van een inwoner van Oekraïne op zijn adres te vinden, is het noodzakelijk om detectivevaardigheden te tonen en informatie uit externe bronnen te achterhalen.

Een telefoonnummer vinden op een adres in Oekraïne
Een telefoonnummer vinden op een adres in Oekraïne

instructies:

Stap 1

Zoek het telefoonnummer dat u zoekt in de telefoongids van de stad. Deze methode helpt degenen die met de gewenste persoon in dezelfde stad wonen en toegang hebben tot de papieren catalogus van burgers. In dit geval is het raadzaam om zijn achternaam en voornaam te kennen, aangezien de lijst juist voor deze informatie is gemaakt. Als u alleen het adres kent, moet u door vele pagina's bladeren om een overeenkomst te vinden.

Stap 2

Gebruik de elektronische telefoongids. Momenteel zijn er veel vergelijkbare bronnen op internet die informatie bevatten over de telefoonnummers en adressen van alle inwoners en bedrijven van de stad. Gebruik bijvoorbeeld de diensten van de site https://spravkaru.net/ukraine/, https://www.inomer.net/ of

Stap 3

Selecteer de gewenste nederzetting en voer het adres in, klik vervolgens op de knop "Zoeken". De service geeft je alle informatie die je nodig hebt. In sommige gevallen is het beter om alleen de straatnaam en het huisnummer in de zoekopdracht in te voeren, omdat in dergelijke mappen niet altijd volledige informatie beschikbaar is. Herschrijf de telefoonnummers van de buren van de persoon die je zoekt en probeer via hen de gewenste telefoon te achterhalen.

Stap 4

Neem contact op met de dienst "Telefoongids van Oekraïense steden" https://ukrainatelefon.com/, die de vereiste informatie tegen betaling verschaft. De catalogi van dit systeem zijn veel breder dan die van conventionele directory's, en ook consultants zoeken via hun kanalen naar data, wat de kans enorm vergroot. Registreer u op de site en lees de betalingsvoorwaarden. Meestal kost één verzoek ongeveer $ 1,99 en het antwoord wordt binnen een uur ontvangen.

Stap 5

Bel het telefoonbureau van de stad Oekraïne waar de persoon die u zoekt woont. Om dit te doen, moet u eerst het intercity-informatienummer weten als u in een andere plaats woont. Deze informatie is te vinden op de officiële website van de stad of door te bellen met uw lokale helpdesk.

Stap 6

Houd er rekening mee dat dergelijke diensten alleen informatie verstrekken via telefoonnummers en adressen van bewoners tegen een bepaalde vergoeding, daarom wordt er binnen een bepaalde periode een factuur voor betaling naar uw nummer gestuurd.

Aanbevolen: