Een Adres In Moskou Vinden Op Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Een Adres In Moskou Vinden Op Telefoonnummer
Een Adres In Moskou Vinden Op Telefoonnummer

Video: Een Adres In Moskou Vinden Op Telefoonnummer

Video: Een Adres In Moskou Vinden Op Telefoonnummer
Video: Как найти адрес и телефон человека на nomerok.info 2024, April
Anonim

Als u een vast telefoonnummer in de hoofdstad heeft geregistreerd, kunt u altijd de fysieke locatie vinden. Om dit te doen, hebt u naast uw kamer alleen internettoegang nodig.

Een adres in Moskou vinden op telefoonnummer
Een adres in Moskou vinden op telefoonnummer

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Op dit moment wonen er iets meer dan twaalf miljoen mensen in de hoofdstad van Rusland, en de meesten van hen gebruiken moderne telefooncommunicatiemiddelen, zowel mobiel als stationair. Mobiele telefoonnummers zijn in de regel niet permanent gekoppeld, maar als u wilt, kunt u het adres krijgen van de persoon aan wie de simkaart met dit nummer is uitgegeven. Om dit te doen, moet u weten welke mobiele operator dit nummer bedient. U kunt een dergelijk certificaat krijgen als u contact opneemt met de helpdesk via telefoon 09. Nadat u de informatie hebt ontvangen waarin u geïnteresseerd bent, kunt u naar het dichtstbijzijnde servicecentrum van deze operator gaan, waar u uw verzoek moet indienen en uitleggen waarom het is belangrijk dat u een persoon vindt die zich op uw naam heeft geregistreerd. Dit nummer.

Stap 2

Als het nummer toebehoort aan een rechtspersoon, namelijk aan een of ander kantoor, dan nemen je kansen aanzienlijk toe. U kunt de gegevens van de mappen gebruiken, die alle momenteel bestaande organisaties in Moskou aangeven. Soortgelijke databases bestaan op internet, bijvoorbeeld Btk-online.ru en Mbtg.ru - een van de meest relevante portals over dit onderwerp.

Stap 3

Hebben de telefoongidsen van zaken Moskou u niet geholpen? Dan is het goed mogelijk dat het nummer in uw handen van een gewone inwoner van de hoofdstad is. Het kan worden gevonden met behulp van illegale databases die gemakkelijk kunnen worden gevonden met behulp van zoekmachines. Maar er moet rekening mee worden gehouden dat de waarschijnlijkheid van de waarheid van de informatie in dergelijke naslagwerken vrij klein is. Er is een andere manier, maar die vereist uw persoonlijke aanwezigheid in de hoofdstad. U moet contact opnemen met het stadsinformatiebureau (CASB), dat zich op nummer tien in de Krasnoproletarskaya-straat bevindt. U moet een aanvraag invullen waarin u de reden van het zoeken naar dit nummer moet aangeven. Deze procedure wordt gratis uitgevoerd, maar kost meestal veel tijd.

Aanbevolen: