Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres In Voronezh

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres In Voronezh
Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres In Voronezh

Video: Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres In Voronezh

Video: Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres In Voronezh
Video: Как искать номер телефона по фамилии 2024, April
Anonim

Soms moet u dringend met een persoon of een vertegenwoordiger van een bedrijf praten, maar kent u alleen het adres en is er geen tijd of mogelijkheid om naar boven te rijden. In dit geval kunt u het telefoonnummer vinden en bellen. In Voronezj kan een telefoonnummer op verschillende manieren worden gevonden.

Een telefoonnummer vinden op een adres in Voronezh
Een telefoonnummer vinden op een adres in Voronezh

instructies:

Stap 1

Gebruik het telefoonboek van Voronezh. U kunt door de papieren catalogus bladeren, zoekparameters naar de elektronische versie sturen of speciale software installeren. De zoektocht zal in ieder geval heel moeizaam zijn. Feit is dat deze mappen op achternaam zijn samengesteld. Het is goed als je de naam weet van de persoon wiens telefoon je wilt vinden. Anders moet u lang door de lijsten scrollen op zoek naar het gewenste adres.

Stap 2

Gebruik de site https://spravkaru.net/voronezh/, waar dit proces wordt vergemakkelijkt, omdat het mogelijk is om een adres in de zoekopdracht in te voeren. Voer de bekende informatie in en klik op de knop Zoeken. Hierdoor ontvangt u alle benodigde gegevens over een persoon of bedrijf, inclusief een telefoonnummer voor contact.

Stap 3

Bel het informatiebureau van het stadstelefoonnetwerk op "09". Vertel de operator het adres waarin u geïnteresseerd bent en u krijgt een telefoonnummer voor contact. Deze service is betaald, dus bereid je van tevoren voor dat er een betalingsbewijs naar je telefoon wordt gestuurd.

Stap 4

Neem contact op met het bedrijf "City Information", Voronezh. Bel hiervoor "077" of (473) 2000-700. U kunt ook uw mobiele telefoon gebruiken en 8-800-1003-077 bellen. Deze referentie geeft informatie over de telefoonnummers en adressen van alle bedrijven in de stad. De diensten van het bedrijf worden betaald, dus informeer vooraf naar de tarieven op de website www.077.ru.

Stap 5

Bezoek het adres van de persoon die u zoekt. Als ze de deur niet voor je openen, kun je het aan je buren vragen. Vertel dat u geen contact kunt opnemen met deze persoon en dat u het telefoonnummer van de contactpersoon niet kent. Misschien zullen enkele buren naar uw vergadering gaan en u de nodige informatie geven.

Stap 6

Praat met wetshandhavers. Als je een goede reden hebt om naar het telefoonnummer van een bepaalde persoon te zoeken, dan kun je een bijbehorende verklaring schrijven en de nodige informatie krijgen.

Aanbevolen: