Een Telefoonnummer Vinden Op Adres

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Vinden Op Adres
Een Telefoonnummer Vinden Op Adres

Video: Een Telefoonnummer Vinden Op Adres

Video: Een Telefoonnummer Vinden Op Adres
Video: Telefoonnummer opzoeken / omgekeerd zoeken 2024, April
Anonim

Elk jaar wordt het steeds makkelijker om een telefoon op het adres te vinden. Maar er zijn momenten dat het nodig is. Mogelijk moet u contact opnemen met een familielid wiens telefoonnummer is verloren. Van alle vermelde methoden kunt u de beste methode kiezen om de telefoon op adres te vinden.

vind een telefoon op het adres
vind een telefoon op het adres

instructies:

Stap 1

Om te beginnen moet u proberen het telefoonnummer te vinden op het adres van de pagina op het sociale netwerk. Zo wordt tijdens de registratie "VKontakte" om een telefoonnummer gevraagd. En telefoons op basis van "Android" hebben synchronisatie van contacten tussen het sociale netwerk en de telefoon. Dus als de persoon die u zoekt zich in uw VKontakte-vrienden bevindt, is het mogelijk dat het vinden van de telefoon vrij eenvoudig zal zijn. Voor deze methode moet je naar de telefooninstellingen gaan en het tabblad "accounts" selecteren. Daarin vinden we het pictogram "Vkontakte" en klikken op "Synchronisatie van contacten". Het telefoonboek toont de nummers van uw Vkontakte-vrienden die hun telefoonnummers hebben achtergelaten tijdens de registratie.

Stap 2

U kunt een database met nummers in uw stad downloaden. Er zijn een groot aantal zowel gratis als betaalde diensten op internet. Maar wees op je hoede, want als je wordt gevraagd om sms vanaf je telefoon te verzenden wanneer je probeert te downloaden, dan is dit een veelvoorkomende misleiding. Bekijk eerst de gratis online diensten om geld te besparen. Als het telefoonnummer niet op het adres wordt gevonden, download dan eerst gratis diensten en in extreme gevallen kunt u een database kopen.

Stap 3

U kunt de PBX-service bellen en een telefoonnummer opvragen bij de medewerkers van de organisatie.

Stap 4

Als de reden voor het zoeken naar een telefoon op het adres dwingend is, kunt u contact opnemen met de wetshandhavingsinstanties. Hiervoor wordt een verklaring geschreven waarin de reden van het zoeken wordt aangegeven. Wetshandhavingsinstanties kunnen het alleen accepteren als de reden voor de huiszoeking bijvoorbeeld het plegen van een misdrijf, de verdwijning van een persoon of anderen is.

Aanbevolen: