Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Oekraïne Op Adres?

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Oekraïne Op Adres?
Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Oekraïne Op Adres?

Video: Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Oekraïne Op Adres?

Video: Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Oekraïne Op Adres?
Video: How to Get a Ukrainian IP Address from Anywhere 2024, Mei
Anonim

Om een vriend(in) te waarschuwen voor een vergadering of om met het hoofd van de organisatie af te spreken over plaats en tijdstip van onderhandelingen, dient u eerst te bellen. Maar wat als u het telefoonnummer van een geliefde of instelling niet weet en u alleen een Oekraïens adres heeft?

Hoe vind je een telefoonnummer in Oekraïne op adres?
Hoe vind je een telefoonnummer in Oekraïne op adres?

instructies:

Stap 1

Probeer contact op te nemen met het adresbureau van de stad waar deze persoon woont of de organisatie is gevestigd. Hiervoor moet u zich wel persoonlijk aanmelden en documenten overleggen waaruit blijkt dat u een relatie met deze persoon hebt of een officiële vertegenwoordiger van een rechtspersoon bent. Naast het adres van een burger van Oekraïne, hebt u ook zijn volledige naam nodig en om naar een organisatie te zoeken - de naam ervan.

Stap 2

Koop de telefoongids van deze stad. Om een persoon te vinden, heeft u echter ook zijn volledige naam nodig om de zoektijd te verkorten. Organisaties zijn veel gemakkelijker te vinden met behulp van de koppenlijst, waarin de namen van rechtspersonen alfabetisch zijn gerangschikt. Dus als je het werkterrein van de instelling kent, kun je snel het telefoonnummer vinden dat je nodig hebt.

Stap 3

Koop telefoonbases van de stad die u interesseert op een van de markten. Helaas zijn vaak illegaal verkochte databases verouderd en/of bevatten ze onvolledige informatie.

Stap 4

Ga naar de site www.nomer.org, selecteer de sectie "Alle Oekraïne - ingezetenen". U kunt het telefoonnummer van een persoon uit de database op deze site vinden, ook als u alleen zijn adres kent. Let op: het is aan te raden het adres in het Oekraïens in te voeren. De databases van deze site zijn ook niet de nieuwste, maar de informatie die erin beschikbaar is, is betrouwbaar. U kunt https://telkniga.com proberen, wat op dezelfde manier werkt.

Stap 5

Als u het telefoonnummer van een organisatie wilt weten, raadpleeg dan de sites https://yellowpages.rin.ru https://yp.org.ua/cgi-bin/index.cgi of https://metromir. ru, voer het adres in de zoekreeks in en dien uw verzoek in.

Stap 6

Ga naar de site https://vspravke.ru en download de telefoongids van de stad die je nodig hebt en de benodigde software. Aanvragen voor de directory zijn gedeeltelijk gratis (de eerste 12), maar als je deze directory alleen nodig hebt om een enkel telefoonnummer te vinden, dan hoef je geen geld te betalen.

Aanbevolen: