Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres
Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres

Video: Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres

Video: Een Telefoonnummer Vinden Op Een Adres
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Als u het adres heeft van de persoon waarin u geïnteresseerd bent, kunt u eenvoudig zijn telefoonnummer achterhalen. Hierin kunt u niet alleen worden geholpen door de telefoongids van de stad in de gedrukte versie, maar ook door haar elektronische "collega".

Een telefoonnummer vinden op een adres
Een telefoonnummer vinden op een adres

Noodzakelijk

Naam en adres van de abonnee, telefoongids, computer met geschikte software

instructies:

Stap 1

Als het zoeken naar het telefoonnummer van een bepaalde abonnee voor u relevant is geworden, komt de telefoongids u te hulp. Zoek het gedeelte in het boek met behulp van de familie-index. Nadat u een exacte overeenkomst heeft gevonden in de achternaam en het adres, ziet u het telefoonnummer van de persoon waarin u geïnteresseerd bent. Het digitale tijdperk heeft het echter veel gemakkelijker gemaakt om een telefoonnummer op adres te vinden. Tegenwoordig zijn er elektronische versies van telefoongidsen waarmee u een abonnee kunt zoeken, zelfs zonder zijn achternaam.

Stap 2

Zoeken en installeren van de elektronische versie van de telefoongids. Dit is waar internet je te hulp komt. Voer de zoekopdracht "stadstelefoonboek" in het veld van de zoekservice in. Zoek de software die u zoekt in de resultaten en download deze naar uw computer. Nadat de map op uw pc staat, installeert u deze op uw pc door het installatieproces te starten via de juiste snelkoppeling.

Stap 3

Zoek een telefoonnummer op het woonadres. Nadat u hebt gewacht op de installatie van de handleiding op uw pc, voert u het programma uit. Voer in het veld met zoekcriteria het adres in van de abonnee waarin u geïnteresseerd bent in de betreffende regel en klik op de knop "Zoeken". Het resultaat laat niet lang op zich wachten. Binnen een seconde ziet u de zoekresultaten.

Aanbevolen: