Hoe De Speler Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe De Speler Aan Te Passen
Hoe De Speler Aan Te Passen

Video: Hoe De Speler Aan Te Passen

Video: Hoe De Speler Aan Te Passen
Video: Rugby oefening: Hoe leer ik spelers achteruit passen en keuzes maken? 2024, Mei
Anonim

Fijnafstemming is een van de belangrijkste onderdelen van een goede prestatie van een mediaspeler. Windows Media Player heeft het grootste aantal functies tot nu toe. Hiermee kunt u een groot aantal audio- en videobestandsindelingen beluisteren en bekijken, informatie over uw favoriete artiesten van internet downloaden en afstemmen op en luisteren naar verschillende radiostations.

Hoe de speler aan te passen
Hoe de speler aan te passen

instructies:

Stap 1

Voer versie 12 van Windows Media Player uit. Geef onmiddellijk de basisinstellingen op om uw speler te configureren en deze ook met internet te synchroniseren. Let op het item "Aanbevolen parameters". Door dit item te selecteren, reset u de eerder geïnstalleerde instellingen. De speler werkt nu met de standaardinstellingen. Als u geen speciale vereisten heeft voor de werking van deze applicatie, dan kunt u wellicht het bovenstaande item selecteren.

Stap 2

Selecteer "Online informatie over media-inhoud weergeven" in de instellingen. Met deze functie kunt u alle informatie over de momenteel afgespeelde song bekijken. Die. je weet meteen wie de artiest is, in welk jaar dit nummer is uitgebracht, op welk album het is opgenomen, enz.

Stap 3

Selecteer "Opslaan en de lijst met de meest afgespeelde nummers weergeven". Dit is een erg handige functie. Hiermee kunt u uw favoriete nummers onmiddellijk uploaden naar de afspeellijst, wat tijd bespaart. Het is veel gemakkelijker om een bestaande tracklist aan te passen dan om deze opnieuw op te bouwen. Het instellen van de speler, en met name de afspeelfuncties, is helemaal niet moeilijk. Als je een subtiele kenner van geluid bent en er is een goed luidsprekersysteem aangesloten op je pc, dan kun je met de grafische equalizer van de speler het geluid zo aanpassen dat deze of gene compositie zo hoog mogelijk klinkt op je luidsprekers. U kunt kant-en-klare schema's gebruiken of zelf de instellingen aanpassen.

Stap 4

Maak uw eigen mediabibliotheek met Windows Media Player 12. Alle bestanden die u met deze speler hebt gedownload, of andere bestanden die informatie over de artiest en het afspeelgenre bevatten, kunt u heel gemakkelijk in groepen sorteren zodat u er gemakkelijk toegang toe hebt. Dit geldt niet alleen voor audio, maar ook voor video-opnames. U kunt films categoriseren op genre, releasedatum, acteur, regisseur, enz.

Aanbevolen: