Hoe De Equalizer Op De Speler Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe De Equalizer Op De Speler Aan Te Passen
Hoe De Equalizer Op De Speler Aan Te Passen

Video: Hoe De Equalizer Op De Speler Aan Te Passen

Video: Hoe De Equalizer Op De Speler Aan Te Passen
Video: How to set EQ settings on head unit. Tune Equalizer to setup and adjust like a pro! 2024, April
Anonim

Afhankelijk van wat voor soort muziekfan je bent, kun je je speler aanpassen om je favoriete nummers perfect af te spelen. Om je favoriete hiphop nog meer "rocking" of de percussie in Latin-muziek te laten klinken, heb je de equalizerfunctie nodig, die met bijna elke moderne mp-3-speler is uitgerust.

Hoe de equalizer op de speler aan te passen
Hoe de equalizer op de speler aan te passen

Noodzakelijk

mp-3 speler met equalizerfunctie

instructies:

Stap 1

Zet uw speler aan en ga naar het hoofdmenu. De equalizer kan worden gemaakt als een apart menu-item of worden verborgen in de hoofdinstellingen. Activeer het.

Stap 2

In sommige modellen kan de equalizer worden weergegeven als een lijst met voorinstellingen - de equalizerinstellingen die optimaal zijn geconfigureerd voor een bepaald type muziek. Bij de meeste spelers worden deze voorinstellingen genoemd op basis van hun doel. Bijvoorbeeld de preset “Rock” met verlaagde middentonen voor rockmuziek, “Club” met verhoogde middentonen, “Hiphop” met een verhoogde bas en verlaagde hoge frequenties.

Stap 3

Deze aanpassingen worden gemaakt om instrumenten of stemmen te onderscheiden van de algemene mix. Om dit of dat type weergave te starten, hoeft u alleen maar een van de presets te selecteren en de equalizer in de speler te activeren.

Stap 4

Bij andere modellen is het mogelijk om de equalizer handmatig aan te passen. In dit geval wordt de EQ-optie meestal grafisch weergegeven, meestal in de vorm van 3-9 schuifregelaars (banden). Door de schuif (band) omhoog en omlaag te bewegen, wordt de weergave van bepaalde frequenties bewerkt. Als je een techno-fan bent, probeer dan wat bas toe te voegen en de hoge tonen te versterken terwijl je de middentonen verwijdert. Voor pop daarentegen, zet je de middentonen hoger waar de zang normaal zou zijn, en trek je de vervelende lage en hoge frequenties naar beneden. Sla indien mogelijk uw instellingen op voor toekomstig gebruik.

Aanbevolen: