Hoe Onderscheid Je Een Psp Van Een Nep?

Inhoudsopgave:

Hoe Onderscheid Je Een Psp Van Een Nep?
Hoe Onderscheid Je Een Psp Van Een Nep?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Psp Van Een Nep?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Psp Van Een Nep?
Video: PSP - КОНСОЛЬ НАШЕГО ДЕТСТВА 2024, Mei
Anonim

Sony Play Station Portable gameconsoles worden minder vaak nagemaakt dan mobiele telefoons, maar ze kunnen ook namaak zijn. Meestal worden onder hun mom multifunctionele multimediaspelers geproduceerd.

Hoe onderscheid je een psp van een nep?
Hoe onderscheid je een psp van een nep?

instructies:

Stap 1

Onthoud dat de aanwezigheid van het Sony-logo op de behuizing niet betekent dat het echt is. Fakes zijn zowel met als zonder hem. En als het lettertype in het logo merkbaar afwijkt van het origineel, of als de PSP-naam op het apparaat is afgedrukt zonder de Sony-naam, kan de imitatie in dit stadium al als geïdentificeerd worden beschouwd. Het opschrift Made in China zegt helemaal niets: China is een land van herkomst van zowel echte als nep-PSP's. Hetzelfde geldt voor de Mini-USB-connector, die hetzelfde is voor originele en nagemaakte consoles.

Stap 2

Het vroegste nagemaakte PSP-spel is Pop Station. Het is iets kleiner dan het origineel en het scherm is zwart-wit en verticaal. Wat betreft de set functies komt het Pop Station overeen met apparaten van de Brick Game-klasse.

Stap 3

In meer geavanceerde namaakconsoles kopieert de body het uiterlijk van de PSP bijna volledig. Ze zijn voorzien van kleurenschermen, maar zijn ook van het origineel te onderscheiden. Kijk of het toestel een geheugenkaartslot heeft, en voor welke. Als voor SD, en in het originele model waarvan het ontwerp is gekopieerd, een Memory Stick wordt gebruikt, wordt een vervalsing gedetecteerd. Dezelfde conclusie kan worden getrokken als het apparaat niet voorziet in het gebruik van een geheugenkaart, hoewel het PSP-model waarvan het ontwerp is gekopieerd, dat wel doet. Ook komt op dergelijke consoles vaak de afkorting PMP (portable media player) voor, gemaakt in een zodanig lettertype dat het moeilijk te onderscheiden is van het PSP-logo.

Stap 4

Klassieke PSP-modellen hebben zeer gespecialiseerde UMD optische stations. Inspecteer de vervalsing: als deze naar zo'n model is gemodelleerd en er is geen drive, is het een vervalsing.

Stap 5

Echte PSP-consoles van alle modellen zijn uitgerust met wifi-radio's. Ze bestaan niet in nepconsoles. U kunt de aan- of afwezigheid van een dergelijke module identificeren door door het menu te scrollen. Geen namaakproducten en geen browser.

Stap 6

U kunt de console ook op originaliteit controleren door een SWF-bestand van versie niet hoger dan 7 in het interne geheugen of op een geheugenkaart te plaatsen (voor consoles waarvan de firmware lange tijd niet is bijgewerkt - niet hoger dan 6). De succesvolle lancering van een dergelijk bestand door een direct pad ernaartoe in de adresbalk van de browser in te voeren, geeft de originaliteit van het apparaat aan. De vervalsing ervan wordt op zijn beurt bewezen door de aanwezigheid van een emulator voor gameconsoles NES, Game Boy, Sega en anderen. Afbeeldingen van cartridges voor dergelijke bijlagen zijn in de meeste gevallen op zichzelf namaak en dan is het gebruik ervan illegaal.

Aanbevolen: