Hoe Onderscheid Je Een Nokia-origineel Van Een Nep?

Inhoudsopgave:

Hoe Onderscheid Je Een Nokia-origineel Van Een Nep?
Hoe Onderscheid Je Een Nokia-origineel Van Een Nep?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Nokia-origineel Van Een Nep?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Nokia-origineel Van Een Nep?
Video: How to check nokia original and fake 2024, April
Anonim

Nadat u een mobiele telefoon hebt gekocht, moet u er zeker van zijn dat u een origineel vasthoudt en geen nep. Om mobiele Nokia-apparaten te controleren, moet u een aantal acties uitvoeren.

Hoe onderscheid je een Nokia-origineel van een nep?
Hoe onderscheid je een Nokia-origineel van een nep?

instructies:

Stap 1

Controleer allereerst het uiterlijk en de specificaties van je telefoon. Hiervoor heeft u een gedetailleerde beschrijving van het apparaat nodig. Download het van de officiële site nokia.com door het model van uw mobiele apparaat te selecteren. Het uiterlijk in de beschrijving moet identiek zijn aan uw telefoon.

Stap 2

Schakel uw telefoon in en controleer de menuweergave, de weergavekwaliteit en het interne geheugen. Deze indicatoren zijn de gemakkelijkste manier om een nep te herkennen. Op dergelijke telefoons is de weergave van een lagere kwaliteit, wanneer de kijkhoek wordt gewijzigd, verandert het contrast van het beeld.

Stap 3

Vaak geven namaakfabrikanten telefoons functies die niet beschikbaar zijn in de officiële datasheet. Dual SIM-kaarten, ingebouwde tv, geheugenkaartverbinding - als deze functies niet in de beschrijving worden vermeld, maar wel in de telefoon aanwezig zijn, zorg er dan voor dat je een nep hebt.

Stap 4

Verwijder de batterij en de achterkant van de telefoon. Daaronder vindt u de RosTest-sticker en de nalevingssticker voor communicatienormen. De opschriften erop moeten duidelijk zijn, zonder typefouten en vage letters. Als de stickers ontbreken of er duidelijk handwerk uit zien, dan heb je een nep in je handen.

Stap 5

Het IMEI-nummer van de telefoon moet zich onder de batterij bevinden. Schrijf het op, plaats de batterij op zijn plaats en zet het apparaat aan. Wacht tot het is geladen en typ dan * # 06 # op het toetsenbord. Vergelijk het IMEI-nummer met de code die je hebt opgeschreven. Als het overeenkomt, dan heb je de originele telefoon in handen, anders heb je te maken met een nep.

Stap 6

Neem contact op met Nokia Care om er zeker van te zijn dat uw telefoon origineel is. U kunt contacten vinden op de officiële website van het bedrijf www.nokia.com. Geef het IMEI-nummer van je telefoon op, waarna je wordt geïnformeerd over de authenticiteit van je apparaat.

Aanbevolen: