Hoe Onderscheid Je Een Iphone Van Een Nep?

Inhoudsopgave:

Hoe Onderscheid Je Een Iphone Van Een Nep?
Hoe Onderscheid Je Een Iphone Van Een Nep?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Iphone Van Een Nep?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Iphone Van Een Nep?
Video: How To Spot A Fake iPhone 2024, Mei
Anonim

Nu worden er steeds meer gevallen van verkoop van "clandestiene" telefoons waargenomen. De kosten van sommige zijn vrij hoog en de lage kostprijs dwingt gewetenloze burgers ertoe namaakgoederen te verkopen, hoewel niet-gecertificeerde goederen te koop zijn. Om niet in de war te raken, moet je een echte iPhone kunnen onderscheiden van een grove Chinese vervalsing.

Hoe onderscheid je een iphone van een nep?
Hoe onderscheid je een iphone van een nep?

Noodzakelijk

IPhone telefoon origineel / niet origineel

instructies:

Stap 1

Onderzoek de inhoud van het pakket. U kunt dit doen op de officiële Apple-website. Als dit het origineel is, moet het exact overeenkomen.

Stap 2

Bestudeer de doos zorgvuldig: het ontwerp en het uiterlijk. Deze doos is gemaakt van hoge kwaliteit en heeft verschillende unieke ontwerpkenmerken.

Stap 3

Haal de oplader eruit en onderzoek hem. Er mogen geen hiërogliefen op staan en het gewicht moet minimaal 60 gram zijn.

Stap 4

Onderzoek de koptelefoon zorgvuldig. Het is heel moeilijk om ze van nep te onderscheiden, omdat ze uiterlijk bijna niet hetzelfde zijn. Maar er is één kanttekening: de koptelefoon van de originele iPhone heeft een zachte draad.

Stap 5

Let op het uiterlijk van het apparaat. Namaak is meestal lichter en heeft geen klankkanalen, waardoor het volume laag staat.

Stap 6

Open de achterkant van je telefoon. In feite is het origineel een candybar uit één stuk, een niet-specialist zal op geen enkele manier de achtercover kunnen verwijderen of de telefoon uit elkaar kunnen halen.

Stap 7

Onderzoek het softwaregedeelte van het apparaat. Hier zijn de verschillen tussen de nep en het origineel duidelijk, omdat er veel functies ontbreken, maar er wordt een tv-tuner aangeboden, die afwezig is in de originele iPhone.

Aanbevolen: