Hoe Onderscheid Je Een IPhone 4s Van Een Nep?

Inhoudsopgave:

Hoe Onderscheid Je Een IPhone 4s Van Een Nep?
Hoe Onderscheid Je Een IPhone 4s Van Een Nep?

Video: Hoe Onderscheid Je Een IPhone 4s Van Een Nep?

Video: Hoe Onderscheid Je Een IPhone 4s Van Een Nep?
Video: iphone 4s vs iphone 4s copy 2024, Mei
Anonim

Veel kopers die geld willen besparen, kopen Apple-smartphones niet bij officiële verkopers, maar bij particulieren. In dit geval bestaat het risico dat u een namaakapparaat koopt.

Hoe onderscheid je een iPhone 4s van een nep?
Hoe onderscheid je een iPhone 4s van een nep?

instructies:

Stap 1

Kijk eens goed naar de smartphone die je wordt aangeboden. Bij originele iPhones kun je de achterkant niet verwijderen om een simkaart te plaatsen. In de iphone wordt de simkaart vanaf de zijkant ingestoken. Een aantal Chinese nagemaakte iPhones hebben een afneembare hoes, waar naast de batterij een simkaart in wordt gestoken.

Stap 2

Zorg ervoor dat er geen extra poorten of gaten in het telefoonhoesje zitten. Als je wordt verteld dat je een USB-stick, twee simkaarten enzovoort in de iPhone 4s kunt plaatsen, geloof het dan niet. Originele iPhones van welke configuratie dan ook zijn niet ontworpen om met twee simkaarten of flashdrives te werken.

Stap 3

Bekijk de software voor het apparaat dat u voorstelt. Chinese vervalsingen zijn soms vrij moeilijk te onderscheiden van het origineel, maar ze worden altijd verraden door de interne inhoud. De interface van de nep-smartphone is ongebruikelijk en onhandig in gebruik, er zijn fouten in de inscripties in het Russisch of Engels. De nep-iPhone 4s mist het iOS-besturingssysteem. Als het besturingssysteem van de nep-iPhone qua uiterlijk lijkt op iOS, heeft het geen iTunes. Als u een iTunes-pictogram vindt, controleer dan of het programma werkt.

Stap 4

Let op het smartphonescherm. De beeldkwaliteit van de iphone 4s is erg hoog. Als u afzonderlijke pixels in de afbeelding ziet, bent u waarschijnlijk nep. Het Apple-scherm reageert alleen op de aanraking van je vingers en is zeer gevoelig.

Stap 5

Maak wat foto's. In de regel zijn vervalsingen uitgerust met een goedkope camera die foto's van lage kwaliteit maakt.

Stap 6

Onderzoek de doos. De IMEI-serienummers op de doos en de instellingen van de iPhone 4s moeten overeenkomen. Zorg ervoor dat u de inhoud van de doos controleert. Naast de smartphone moet deze een koptelefoon bevatten, een gebruikershandleiding, een oplader bestaande uit een USB-kabel en een stopcontact, en een pin om een simkaart in te steken.

Aanbevolen: