Hoe Onderscheid Je Een Echte IPhone Van Een Nep

Inhoudsopgave:

Hoe Onderscheid Je Een Echte IPhone Van Een Nep
Hoe Onderscheid Je Een Echte IPhone Van Een Nep

Video: Hoe Onderscheid Je Een Echte IPhone Van Een Nep

Video: Hoe Onderscheid Je Een Echte IPhone Van Een Nep
Video: How To Spot A Fake iPhone 2024, Mei
Anonim

Ondanks het complexe apparaat en het grote aantal functies in moderne smartphones, weerhoudt dit Chinese fabrikanten er niet van om talloze exemplaren van populaire apparaten te produceren. Het is vrij eenvoudig om een echte iPhone van een nep te onderscheiden, zelfs als de telefoon als twee druppels water is, vergelijkbaar met het origineel.

Hoe onderscheid je een echte iPhone van een nep
Hoe onderscheid je een echte iPhone van een nep

instructies:

Stap 1

Let allereerst op de kosten van het mobiele apparaat. Als je wordt aangeboden om een iPhone te kopen waarvan de prijs meer dan dertig procent afwijkt van de prijs van een iPhone in bouwmarkten, dan is de telefoon hoogstwaarschijnlijk gestolen of een Chinees exemplaar.

Stap 2

Koop elke iPhone (inclusief gebruikte) in een doos. Als het al is geopend, moet u voorzichtiger zijn met het controleren van de telefoon op echtheid. De originele doos heeft een voorgevormd reliëf van de telefoon en een holte op de home-knop. Controleer hoe de stickers op de achterkant van de verpakking zijn geplakt: ze moeten gelijkmatig worden aangebracht, de tekst op de sticker moet in dezelfde richting staan als op de doos.

Stap 3

U kunt proberen de oplader te wegen. De originele iPhone zou 60 gram moeten wegen. De naam van de fabriek staat meestal op de oplader - dit zijn Foxlink- of Flextronix-fabrieken. Er mogen geen hiërogliefen in de tekst staan.

Stap 4

Op de USB-kabel, op de plaats waar deze wordt aangesloten op de iPhone, kan de vervalsing vergrendelingen hebben. Een echte smartphone zou ze niet moeten hebben. De enige uitzondering kan een iPod-oplader zijn.

Stap 5

Koptelefoons zien er misschien niet anders uit, maar neppe hebben vaak een hardere draad. Een slechte kopie heeft misschien niet eens een microfoon.

Stap 6

Een goede Chinese kopie van een iPhone ziet er niet anders uit dan het origineel. De Chinezen kunnen de hoes, copyrights, logo's en de locatie van de connectoren herhalen. Soms kun je een vervalsing opmerken door het logo van een niet-originele iPhone te vergelijken met het origineel. Het kan enigszins verschillen in grootte, locatie, en een onevenredige snede van de appel kan ook nep geven.

Stap 7

Schermformaten kunnen sterk variëren - in de regel zijn ze groter in het origineel. Ook kan de cover van een Chinese telefoon worden verwijderd, het formaat van de simkaart kan verschillen.

Stap 8

Zelfs een Chinese iPhone die qua uiterlijk erg op elkaar lijkt, kan worden onderscheiden door zijn softwaregedeelte. De telefoon heeft een heel ander besturingssysteem, alleen uiterlijk vergelijkbaar met iOS. Controleer op wifi en andere functies op uw iPhone. Let op de snelheid van het werk, de aanwezigheid van vertragingen.

Stap 9

De vertaling kan onjuist zijn - dit is wat het vaakst de Chinese vervalste iPhone geeft.

Stap 10

De belangrijkste methode om een echte iPhone te onderscheiden van een Chinese vervalsing of een gestolen smartphone is controleren. Als de telefoon nieuw is, zal hij aanbieden om hem te registreren wanneer u hem voor het eerst inschakelt. De eigenaar van een gebruikte telefoon moet u de Apple-ID en het wachtwoord vertellen om in te voeren. Probeer met deze gegevens naar de Apple Store te gaan. Als dit niet is gebeurd, dan moet je zo'n iPhone niet kopen.

Aanbevolen: