Hoe Onderscheid Je Een Originele IPhone Van Een Nep

Hoe Onderscheid Je Een Originele IPhone Van Een Nep
Hoe Onderscheid Je Een Originele IPhone Van Een Nep

Video: Hoe Onderscheid Je Een Originele IPhone Van Een Nep

Video: Hoe Onderscheid Je Een Originele IPhone Van Een Nep
Video: How To Spot A Fake iPhone 2024, April
Anonim

Een iPhone kopen in winkelketens is een vrij dure aangelegenheid. Daarom geven veel mensen er de voorkeur aan om het "in de hand" te doen. Hoe onderscheid je dan een originele iPhone van een nep?

Hoe onderscheid je een originele iPhone van een nep
Hoe onderscheid je een originele iPhone van een nep

Elk nieuw iPhone-model in Rusland wordt steeds populairder. Dit wordt verklaard door de aanwezigheid van alle geavanceerde technologieën en functies in deze gadget. Maar tegelijkertijd groeit de prijs ervoor geleidelijk aan. Mensen gaan dus meerdere malen goedkoper oudere modellen van elkaar kopen. Deze populariteit van de iPhone trekt ook Chinese bedrijven aan die een schijn van deze smartphones proberen te creëren. Daarom moet u, wanneer u uit de hand koopt, het apparaat zorgvuldig onderzoeken en zeker zijn van de oorspronkelijke kwaliteit.

Hoe te begrijpen dat dit de originele iPhone is?

Als een persoon minstens één keer een echte smartphone van Apple heeft gebruikt, zal het voor hem niet moeilijk zijn om deze te onderscheiden van een Chinese vervalsing. Anders moet u uw toevlucht nemen tot een meer gedetailleerd onderzoek.

De originele iPhone moet worden verpakt in een hoogwaardige kartonnen doos met gelijke hoeken en een verplichte sticker met de modelnaam, het serienummer, enzovoort. De kit moet bevatten: oplader, hoofdtelefoon, USB-adapter, paperclip voor het verwijderen van de simkaartlade, technische documentatie. Elk onderdeel moet in een aparte zak worden verpakt en zijn eigen specifieke plaats in de doos innemen. Dit zijn allemaal kleine dingen waar je nog op moet letten.

Nu voor de smartphone zelf. Het moet één simkaartlade hebben. De Chinese versie heeft er misschien twee of drie in één apparaat. Het origineel heeft ook geen intrekbare antenne om het signaal te versterken en de oplaadbare batterij is in het apparaat zelf ingebouwd en kan niet worden verwijderd, wat niet kan worden gezegd van nep.

Het logo op de achterkant van de gadget mag geen sticker zijn.

Afbeelding
Afbeelding

Een echte iPhone wordt ook niet geleverd met een stylus. Wanneer u de telefoon aanzet, mogen er geen Chinese woorden op het scherm verschijnen. Ook heeft een echte iPhone een zeer gevoelige sensor. Als u ermee werkt, hoeft u dus geen moeite te doen om naar een nieuw scherm over te schakelen. De originele smartphone heeft een display met een zeer hoge pixeldichtheid en uitstekende helderheid.

De grootste aandacht moet worden besteed aan het Russified-menu. Er mogen geen fouten of tekortkomingen in zitten. In het menu "Instellingen - Algemeen" zou er bijvoorbeeld een item "Firmware-update" moeten zijn. Het bestaat niet in de Chinese versie.

De Chinezen hebben geleerd om vervalsingen te maken voor de producten van alle bekende merken. IPhones zijn geen uitzondering. Maar toch is het niet zo moeilijk om een origineel van een nep te onderscheiden, zelfs niet thuis.

Aanbevolen: