Hoe Een Beeline Usb-modem In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beeline Usb-modem In Te Stellen
Hoe Een Beeline Usb-modem In Te Stellen

Video: Hoe Een Beeline Usb-modem In Te Stellen

Video: Hoe Een Beeline Usb-modem In Te Stellen
Video: Видео Урок «Билайн»: USB modem 2024, Maart
Anonim

Het moderne leven dwingt een persoon om constant in beweging te zijn. In veel opzichten hangt een carrière af van het vermogen om snel en tijdig te reageren op veranderingen, altijd op de hoogte te zijn van gebeurtenissen en contact te houden. Dit komt het draadloze internet ten goede, wat nu mogelijk is dankzij usb-modems.

Hoe een beeline usb-modem in te stellen
Hoe een beeline usb-modem in te stellen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw laptop of netbook voldoet aan de systeemvereisten van de usb-modem. De belangrijkste parameters van de machine staan op de originele verpakking van de modem.

Stap 2

Open het klepje van de usb-modem Beeline en plaats de simkaart op een speciale plaats, in de richting van de pijl. Zorg ervoor dat de simkaart stevig in de sleuf zit en sluit het modempaneel.

Stap 3

Moderne computers en laptops hebben meestal meerdere usb-ingangen. Sluit de modem aan op een vrij usb-slot. De verbinding wordt automatisch gestart. In tegenstelling tot analoge usb-modems, vereist Beeline geen installatie van stuurprogramma's van speciale schijven, wat de installatie aanzienlijk vergemakkelijkt.

Stap 4

Als de automatische installatie niet start, open het programma dan handmatig. Ga naar het menu "Deze computer" en klik op de snelkoppeling "Mijn Beeline" (deze verschijnt op de plaats van de externe schijf). In het menu dat verschijnt, opent u het programma Autorun.exe door met de linkermuisknop op de snelkoppeling te dubbelklikken.

Stap 5

Er is een snelkoppeling voor de Beeline usb-modem op het bureaublad van uw computer verschenen. Dubbelklik erop met de linkermuisknop. Nadat u het applicatiemenu hebt geopend, opent u het tabblad "Accountbeheer" en selecteert u de service "Start saldoactivering". Klik op de knop "Activeren" en wacht tot het systeem zijn acties voltooit. Als je voldoende saldo op je account hebt staan en je simkaart zou moeten werken op internet, dan zal het systeem gaan werken.

Stap 6

Ga in het venster Toepassingen naar het gedeelte "Verbinding", dat zich in het hoofdmenu bevindt. Klik op "Verbinden", en binnen een paar seconden zal uw computer verbinding maken met internet. Nu kunt u een browservenster openen en alle toepassingen die via internet werken.

Stap 7

Wanneer u klaar bent met werken op het netwerk, voert u de Beeline-modem-usb-toepassing opnieuw in. Open het gedeelte "Verbinding" en klik op de knop "Verbinding verbreken". Na enkele seconden wordt de internetverbinding verbroken.

Aanbevolen: