Hoe Een Lokaal Netwerk Beeline In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lokaal Netwerk Beeline In Te Stellen
Hoe Een Lokaal Netwerk Beeline In Te Stellen

Video: Hoe Een Lokaal Netwerk Beeline In Te Stellen

Video: Hoe Een Lokaal Netwerk Beeline In Te Stellen
Video: Beeline настройка подключения . 2024, April
Anonim

Als u het internet van Beeline-bedrijf moet opzetten, kunt u verschillende methoden gebruiken. Wanneer u een specifieke computer als server gebruikt, moet u aanvullende netwerkadapters configureren.

Hoe een lokaal netwerk Beeline in te stellen
Hoe een lokaal netwerk Beeline in te stellen

instructies:

Stap 1

Sluit de kabel van de provider aan op de netwerkkaart van de computer, die verbonden moet worden met internet. Zet deze pc aan en wacht tot het besturingssysteem klaar is met laden. Na een tijdje zal het besturingssysteem het nieuwe netwerk automatisch detecteren. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor deze netwerkverbinding en selecteer "Status". Klik op de knop Details. Zorg ervoor dat het IP-adres dat aan deze netwerkkaart is toegewezen de indeling 10.22. X. X heeft.

Stap 2

Stel nu uw internetverbinding in. Als je de automatische methode wilt gebruiken, ga dan naar de site help.internet.beeline.ru. Download de installatiewizard en installeer deze. Start je computer opnieuw op. Start deze applicatie, vul de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord in en klik op de knop Verbinden.

Stap 3

Als u zelf een verbinding wilt maken, opent u het Netwerkcentrum (Windows Seven) en gaat u naar het menu "Een nieuwe verbinding of netwerk instellen". Selecteer de optie Verbinden met een werkplek en klik op Volgende. Klik in het geopende venster op het item "Gebruik mijn internetverbinding (VPN)". Voer in het veld "Internetadres" tp.internet.beeline.ru of vpn.corbina.net in. Geef een willekeurige naam op voor deze verbinding en klik op de knop "Volgende".

Stap 4

Vul de velden "Gebruiker" en "Wachtwoord" in met de gegevens die door uw provider zijn verstrekt. Vink het vakje aan naast "Dit wachtwoord opslaan" en klik op de knop "Verbinden" en vervolgens op de knop "Annuleren". Open de lijst met bestaande verbindingen.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op de nieuw gemaakte verbinding en selecteer Eigenschappen. Klik op het tabblad Beveiliging. Stel in het menu "VPN Type" de optie in op "Automatisch" of L2TP (afhankelijk van de regio). Selecteer Optioneel in het menu Gegevenscodering. Activeer de optie "Sta de volgende protocollen toe" en selecteer de optie "Password Verification Protocol (CHAP)". Sla de instellingen op.

Stap 6

Als je met het Beeline-netwerk werkt, heb je twee actieve netwerken: lokaal en VPN. Als u andere netwerkcomputers toegang moet geven tot het lokale Beeline-netwerk, open dan de eigenschappen van de lokale netwerkverbinding. Verwar niet met de gemaakte VPN-verbinding. Ga naar het tabblad "Toegang" en laat andere netwerkgebruikers deze verbinding gebruiken.

Aanbevolen: