Hoe Een Hotspot Op Een Mobiel In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Hotspot Op Een Mobiel In Te Stellen
Hoe Een Hotspot Op Een Mobiel In Te Stellen

Video: Hoe Een Hotspot Op Een Mobiel In Te Stellen

Video: Hoe Een Hotspot Op Een Mobiel In Te Stellen
Video: How to create a Mobile Hotspot Cell Smartphone (Android) - Free & Easy 2024, April
Anonim

Voor toegang tot internet vanaf moderne mobiele apparaten wordt het toegangspunt van de operator gebruikt. Voor elke communicatieserviceprovider kan het adres van dit punt dat vereist is voor het invoeren verschillen, maar de procedure voor het instellen van internet blijft voor alle operators hetzelfde. Om het toegangspunt in te schakelen, moet u de juiste instellingen maken.

Hoe een hotspot op een mobiel in te stellen
Hoe een hotspot op een mobiel in te stellen

instructies:

Stap 1

De meeste moderne mobiele telefoons ondersteunen automatische hotspotconfiguratie. Alle gegevens worden automatisch ingevoerd in het geheugen van uw apparaat wanneer het wordt ingeschakeld en vervolgens geactiveerd in de opties. Zo kunt u direct na aanschaf van het apparaat internetten en hoeft u geen extra parameters in te voeren. Ga naar je browser om je internetverbinding te testen. Als de pagina's correct worden geladen, hoeven er geen verdere aanpassingen te worden gedaan.

Stap 2

In het geval dat de automatische configuratie van de parameters niet heeft plaatsgevonden, moet u de toegangspuntgegevens handmatig specificeren. Ga naar de parameters van uw apparaat ("Instellingen" - "Netwerk" of "Gegevensoverdracht") en selecteer "Een toegangspunt maken".

Stap 3

Geef in het menu dat verschijnt de verbindingsopties op die door uw provider zijn verstrekt. U kunt ze vinden door naar de website van uw mobiele serviceprovider te gaan of door het nummer van de klantenondersteuning te bellen.

Stap 4

Voer in het veld "Naam" of "Profielnaam" een willekeurige naam in voor uw toegangspunt. In het veld "Startpagina" kunt u het siteadres van uw serviceprovider opgeven of het veld leeg laten. Voer in de APN-regel het adres van de toegangspuntserver in, die is opgegeven in de instellingen van uw provider. Voer in de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord ook de juiste parameters in. Het veld IP-adres kan leeg worden gelaten. Als de telefoon deze regel moet invullen, voert u de waarde 0.0.0.0 in. Het instellen van een proxy vereist ook geen specificatie van gegevens, tenzij de operator dit opdraagt.

Stap 5

Sla uw wijzigingen op en start het apparaat opnieuw op. Probeer na het starten de browser te starten en voer het adres in van de bron die u nodig hebt. Als alle instellingen correct zijn opgegeven, wordt de gewenste site geladen. Als dit niet gebeurt, controleer dan de juistheid van de gegevens die zijn opgegeven in de instellingen of neem contact op met uw mobiele provider om de redenen voor het niet kunnen gebruiken van het toegangspunt te achterhalen.

Aanbevolen: