Hoe Internet Beeline Op Een Mobiele Telefoon In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Internet Beeline Op Een Mobiele Telefoon In Te Stellen
Hoe Internet Beeline Op Een Mobiele Telefoon In Te Stellen

Video: Hoe Internet Beeline Op Een Mobiele Telefoon In Te Stellen

Video: Hoe Internet Beeline Op Een Mobiele Telefoon In Te Stellen
Video: Точка доступа APN Beeline 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is mobiel internet een zeer populaire service geworden onder de inwoners van Rusland. Beeline, een van de meest populaire bedrijven, biedt haar abonnees toegang tot het wereldwijde computernetwerk. Om internet te gebruiken, hoeft u alleen uw mobiele apparaat correct te configureren.

Hoe Internet Beeline op een mobiele telefoon in te stellen
Hoe Internet Beeline op een mobiele telefoon in te stellen

instructies:

Stap 1

Neem eerst contact op met uw provider om verbinding te maken met de mobiele GPRS-internetservice. Bel hiervoor het korte nummer 0611. U kunt ook persoonlijk het kantoor van het mobiele bedrijf "Beeline" bezoeken, beleefde operators zullen u niet alleen verbinden met de service, maar u ook helpen erachter te komen hoe u het apparaat zelf kunt configureren.

Stap 2

Als u de operator niet kunt bereiken, activeert u de service zelf. Kies de speciale code vanaf uw mobiele telefoon: * 110 * 181 # en verstuur de oproep. Nadat u het servicebericht hebt ontvangen, start u uw telefoon opnieuw op om de service te activeren.

Stap 3

Als u om welke reden dan ook geen USSD-opdracht kunt verzenden, gaat u naar de officiële website van de mobiele provider. Typ in de adresbalk www.mobile.beeline.ru. Voer uw tiencijferige telefoonnummer in en het wachtwoord dat u eerder hebt geregistreerd. Hierna komt u op uw persoonlijke pagina. Hier kunt u de services zelf beheren, dat wil zeggen, in- en uitschakelen. Zoek de optie "Mobile GPRS Internet" en activeer deze en sla de wijzigingen op.

Stap 4

Configureer vervolgens uw mobiele apparaat. Ga hiervoor naar het menu en selecteer het gedeelte "Instellingen". Klik daarin op "Configuratie". Maak hier een nieuw account aan met de naam Bee-gprs-internet.

Stap 5

Stel vervolgens GPRS in. Voer hiervoor de parameters in. Voer in het veld "Toegangspunt" internet.beeline.ru in, voer in het veld "Gebruikersnaam" de naam van de mobiele operator in het Latijn in, u hoeft geen wachtwoord in te voeren. Ook het IP-adres en DNS-adres hoeven niet ingevuld te worden. Authenticatie moet als normaal worden vermeld.

Stap 6

Sla de instellingen op, stel ze standaard in. Start uw mobiele telefoon opnieuw op om te activeren. Als je automatische internetinstellingen wilt bestellen terwijl je in het Beeline-netwerk bent, bel dan 0880. Sla daarna het bericht dat je hebt ontvangen op.

Aanbevolen: