Hoe Dvb Op TV Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Dvb Op TV Aan Te Sluiten
Hoe Dvb Op TV Aan Te Sluiten

Video: Hoe Dvb Op TV Aan Te Sluiten

Video: Hoe Dvb Op TV Aan Te Sluiten
Video: Цифровой ТВ тюнер DVB T2 для компьютера 2024, April
Anonim

Televisie is al heel lang een gewoon fenomeen in ons leven. Om de kwaliteit van tv-uitzendingen te verbeteren, heeft de Russische regering een decreet ondertekend over de overgang tot 2015 naar een nieuw internationaal formaat - DVB. Maar voor de overgang naar een nieuwe standaard is nieuwe speciale apparatuur nodig: een digitale ontvanger.

Hoe dvb op TV aan te sluiten
Hoe dvb op TV aan te sluiten

Noodzakelijk

Laagfrequente scartkabel, tv-kabel of belkabel

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om uw tv en DVB-box aan te sluiten.

De verbinding kan worden gemaakt met een laagfrequente scartkabel. Het ziet eruit als een rechthoekige stekker met veel klemmen. Sluit de settopbox met deze kabel aan op de ingang van de tv. Vervolgens moet de tv-antenne worden aangesloten op de ingangsconnector van de settopbox (RF-IN).

Sluit de letteruitgang van de set-top box (VCR) aan op de VCR voor het audiosignaal. Gebruik de tweede scart-kabelaansluiting om de settopbox en de tv aan te sluiten. Hiermee is de verbinding voltooid.

Stap 2

Als een van uw apparaten geen tweede dergelijke "skart"-connector heeft, wordt de verbinding in dit geval gemaakt met een hoogfrequente televisiekabel. Het ziet eruit als een ronde plug met een diameter van ongeveer 1 centimeter.

Stap 3

Er is ook een kabelverbindingsoptie met bel-type connectoren. Deze kabel heeft twee of drie gekleurde connectoren aan de uiteinden - rood, wit en geel. Kleuren variëren. Je hebt 2 datakabels nodig. Stap voor stap, in overeenstemming met de kleuren van de connectoren, sluit u aan op de tv en op de settopbox. Sluit de audio-ingang aan op de audio-ontvanger, d.w.z. naar de set-top box, audio-uitgang naar de tv.

Stap 4

Als je van plan bent om geluid via een geluidssysteem te voeren, sluit dan de audio-uitgang aan op de speakers, volgens de instructies daarvoor.

Herhaal deze procedure voor een kabel met video-ingang en -uitgang. Entree, d.w.z. van waar we het signaal krijgen - naar de settopbox, de uitvoer - naar de tv.

Stap 5

Verder, ongeacht de verbindingsmethoden, zijn al uw acties hetzelfde:

- sluit de voedingsadapter aan op de settopbox;

- schakel de stroom van de settopbox in en zet de tv aan.

- selecteer op de tv met de afstandsbediening de AV-ingang waarop de antenne is aangesloten.

Aanbevolen: