Hoe Een Dvd-speler Op De Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvd-speler Op De Computer Aan Te Sluiten
Hoe Een Dvd-speler Op De Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Dvd-speler Op De Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Dvd-speler Op De Computer Aan Te Sluiten
Video: How to connect dvd player to computer |PC se dvd ko kaise jode | How to connect DVD player to laptop 2024, April
Anonim

Als je om wat voor reden dan ook een dvd-speler op je computer moet aansluiten (althans om redenen van banale luiheid), dan kun je dit in principe doen, zelfs als je moet sleutelen.

Hoe een dvd-speler op de computer aan te sluiten
Hoe een dvd-speler op de computer aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Stop onmiddellijk alle pogingen om de dvd-speler met de USB-kabel op de computer aan te sluiten. Ten eerste kan er een conflict van apparaten optreden (het zal eenvoudigweg niet duidelijk zijn welke van hen de "master" is en wie de "slaaf"), en ten tweede kunnen de USB-connectoren gewoon niet overeenkomen.

Stap 2

Koop een PATA-USB-adapter. Formatteer de harde schijf met het FAT32-bestandssysteem. Neem er de muziek en video's op die u op uw dvd-speler wilt bekijken. Winchester zal in deze situatie eigenlijk fungeren als een gewone flashdrive.

Stap 3

Koop een tv-tuner of video-opnamekaart en sluit deze aan via de juiste connectoren. Hun prijs is echter vrij hoog, dus hun aankoop moet gerechtvaardigd zijn.

Stap 4

Nog een vraag als u besluit de dvd-speler die bij de apparatuur voor thuisbioscoop hoort, op uw computer aan te sluiten, als de kwaliteit van de geluidsweergave voor u van fundamenteel belang is. Maar in dit geval zal het fungeren als een tussenpersoon tussen het luidsprekersysteem en de geluidskaart van de computer, en alleen als het moederbord een vijfkanaalsuitgang heeft.

Stap 5

Om het luidsprekersysteem op deze manier via een dvd-speler op de geluidskaart aan te sluiten, neemt u een draad met connectoren "mini-jack aan het ene uiteinde (voor de kaart) en" tulp (voor de jack in de speler) - de verbinding wordt gevestigd.

Stap 6

Open het menu Geluid in het Configuratiescherm op uw computer en geef het aantal luidsprekers op in de hardwareparameters (meestal minimaal 5). Dit is nodig om de instellingen voor het afspelen van audio aan te passen aan de nieuwe omgeving.

Stap 7

Sluit de dvd-speler aan op het netwerk, geef het juiste audio-uitgangskanaal op in de instellingen. Tijdens het afspelen kunt u de equalizerwaarden in de instellingen van de geluidskaart van de computer handmatig bewerken of hiervoor het menu van de dvd-speler gebruiken.

Aanbevolen: