Oukitel-smartphones: Beschrijving En Specificaties

Inhoudsopgave:

Oukitel-smartphones: Beschrijving En Specificaties
Oukitel-smartphones: Beschrijving En Specificaties

Video: Oukitel-smartphones: Beschrijving En Specificaties

Video: Oukitel-smartphones: Beschrijving En Specificaties
Video: Top 5 Best OUKITEL Smartphones 2021 2024, Mei
Anonim

Oukitel is een in China gevestigde smartphonefabrikant. Op de wereldmarkt begint de geschiedenis van het bedrijf in 2015. Oukitel is een dochteronderneming van de Chinese bedrijven Ouki en Doogee.

Chinese smartphone Oukitel
Chinese smartphone Oukitel

De naam Oukitel zelf is inderdaad gebaseerd. Sinds zijn intrede op de wereldmarkt heeft het merk Oukitel terecht een reputatie opgebouwd als een van de meest populaire, en zijn smartphones hebben zich enerzijds gevestigd als budgettoestellen en anderzijds anderzijds als betrouwbare en ergonomische mobiele apparaten. Elk jaar geven steeds meer gebruikers over de hele wereld de voorkeur aan Oukitel.

Als u naar de officiële Oukitel-website https://oukitel.com gaat, kunt u verschillende hoofdmodelseries vinden die kunnen voldoen aan de behoeften van elke, zelfs de meest geavanceerde gebruiker. Sommigen van hen worden hieronder beschreven.

WP-serie

Deze serie wordt vertegenwoordigd door slechts twee modellen smartphones - WP5000 en K10000 MAX. Beide smartphones zijn stijlvol ontworpen en voorzien van een duurzame waterdichte behuizing. Dit alles maakt deze modellen een ideale keuze voor diegenen die gewend zijn te reizen of extreme sporten te beoefenen.

De WP5000 is uitgerust met een krachtige 5200 mAh batterij en een 5,7 inch 18:9 display. Over het algemeen zijn de kenmerken van de smartphone niet de meest moderne, maar hij is perfect voor wie nog niet over voldoende budget beschikt om een duurder mobiel toestel aan te schaffen.

De K10000 MAX heeft ook een duurzame schokbestendige en waterdichte behuizing. Tegelijkertijd verschilt het aanzienlijk van de vorige in veel technische parameters. De smartphone heeft een 5,5-inch display, wat iets slechter is dan het vorige model. Tegelijkertijd is de Oukitel K10000 MAX-smartphone uitgerust met een batterij met een capaciteit van 10000 mAh, wat het WP5000-model aanzienlijk overtreft in termen van dezelfde indicator. Opgemerkt moet worden dat deze parameter voor deze smartphone aanzienlijk voorloopt op het algemene niveau van vergelijkbare apparaten.

Serie C

In deze serie Het onderscheidende kenmerk is dat ze allemaal zijn uitgerust met een high-definition display, variërend in grootte van 5 tot 6 inch. Ook onderscheidt de hele line-up zich door een betrouwbare lithiumbatterij met een capaciteit van minimaal 3000 mAh (uitzondering is de Oukitel C9-smartphone, die is uitgerust met een batterij met een capaciteit van slechts 2000 mAh). De smartphones uit de Oukitel C-serie zijn perfect voor diegenen die niet alleen waarde hechten aan communicatiekwaliteit en ergonomie, maar ook aan stijl en prestige.

U-serie

Daarin: U18, U11 Plus, U16 max, U22, U20 Plus, U15S, evenals U15 Pro.

Deze line-up is begiftigd met behoorlijk goede technische kenmerken. Dus zonder uitzondering hebben alle smartphones een full-scale (voor apparaten van dit type) scherm met een resolutie van 21:9 en een formaat van minimaal vijf en een halve inch. Maar het belangrijkste voordeel van de serie is de aanwezigheid van een krachtige camera met een resolutie van 13 tot 16 megapixels. Het is vermeldenswaard dat de camera's speciaal voor Oukitel zijn ontworpen door grote Japanse elektronicagiganten als Sony en Panasonic. Bovendien blijft de kwaliteit van Chinese camera's gebruikers verrassen en verbetert ze van model tot model.

Opsommen

Vanaf september 2018 zijn Oukitel-smartphones inderdaad bijzonder handig voor de opkomst van dit merk voor gebruikers met een beperkt budget. Liefhebbers van zakelijke smartphones kunnen ook experimenteren met Oukitel-handsets en een scala aan nieuwe mogelijkheden ontdekken. Zo is de mogelijkheid om je smartphone eenmaal per week op te laden een geweldige functie die helemaal niet typerend is voor de meeste moderne mobiele gadgets.

Oukitel-smartphones zijn betrouwbaarheid en kwaliteit die een onberispelijke reputatie voor deze fabrikant op de wereldmarkt creëren. Als we in dit geval de verhouding tussen prijs en kwaliteit analyseren, is deze optimaal. Het zijn deze toestellen die eens te meer aantonen dat moderne Chinese smartphones de gebruiker aangenaam kunnen verrassen met zowel functionele eigenschappen als hoogwaardige productie. Tegelijkertijd blijft het prijsniveau betaalbaar.

Aanbevolen: