Smartphone BQ Strike 5020: Specificaties En Beschrijving

Inhoudsopgave:

Smartphone BQ Strike 5020: Specificaties En Beschrijving
Smartphone BQ Strike 5020: Specificaties En Beschrijving

Video: Smartphone BQ Strike 5020: Specificaties En Beschrijving

Video: Smartphone BQ Strike 5020: Specificaties En Beschrijving
Video: Смартфон BQ-5020 Strike Обзор. Доступность с флагманскими замашками. 2024, Mei
Anonim

BQ mobiel BQS-5020 Strike is een gadget op instapniveau dat niet alleen is ontworpen voor dagelijkse communicatie, maar ook voor eenvoudig entertainment. Opgemerkt moet worden dat dit apparaat zowel enkele voordelen als aanzienlijke nadelen heeft.

Smartphone BQ Strike 5020: specificaties en beschrijving
Smartphone BQ Strike 5020: specificaties en beschrijving

Kenmerken van de telefoon bq strike 5020

Deze smartphone wordt geleverd met:

  • Smartphone;
  • Accu;
  • USB-kabel;
  • Oplader;
  • koptelefoon;
  • Handleiding;
  • Garantie kaart.
Afbeelding
Afbeelding

Afmetingen (bewerken)

Iedereen weet al lang dat het gebruiksgemak van mobiele gadgets direct afhangt van de beschikbare afmetingen. Veel gebruikers willen een al te groot toestel niet in één hand houden, omdat het echt oncomfortabel is. De oplossing voor dit probleem is de instap 5-inch Bright & Quick BQS-5020 Strike smartphone. Aanvankelijk gaven de fabrikanten aan dat de officiële kleur van het toestel knalgeel is.

De smartphone wordt echter geleverd in duurzame metalen behuizingen van goud en zwart. Dit apparaat is van nature een soort compromisoplossing qua afmetingen. Tegelijkertijd is het geweldig voor dagelijkse communicatie en wat entertainment, surfen op internet, typen, gebruiken als navigator en meer.

Schermresolutie

De helderheid en detail van de foto is ook belangrijk. Deze parameters worden gekarakteriseerd in pixels. Dienovereenkomstig, hoe hoger hun dichtheid, hoe beter de kwaliteit van het zichtbare beeld. Dit toestel BQ mobile Strike heeft een normaal HD-scherm met kenmerken van 1280x720. De pixeldichtheid is 290-300 ppi.

Functies voor schermontwerp

Tegenwoordig zijn frameloze apparaten in zwang, gebruikers verrassen met hun visuele breedte van het scherm. Het is vermeldenswaard dat dit vlaggenschip geen ontwerpoplossingen heeft. Uiteraard is deze omissie waarschijnlijker te verklaren door de releasedatum van de smartphone.

Kleurweergave, helderheid en contrast zijn de meest populaire kenmerken die rechtstreeks verband houden met de technologie van het vervaardigen van het scherm van het apparaat. Opgemerkt moet worden dat ze een speciale rol spelen, omdat het comfort van het gebruik van een smartphone van hen afhangt. Het schermtype van de betreffende Bright & Quick BQS-5020 Strike smartphone is gemaakt met de meest gangbare technologie van dit moment, namelijk IPS. Dit betekent dat het toestel een liquid crystal display heeft. In de regel is dit een teken van een goede kleurweergave, hoge helderheid en contrast. Een bonus zijn de brede kijkhoeken, die oplopen tot 178 graden.

Afbeelding
Afbeelding

Besturingssysteem

Deze Strike 5020 draait op het meest populaire en tegelijkertijd budget Android besturingssysteem. Toen de hardware werd geassembleerd met de optionele upgrade-optie, installeerde de fabriek Android 6.0 Marshmallow.

processor

Het apparaat is uitgerust met vier kernen, die een goede effectieve oplossing zijn voor normaal gebruik in de high-performance modus. Dit aspect geeft aan dat het vlaggenschip in kwestie een apparaat is dat meerdere stappen boven de minimale configuraties voor budgetmodellen ligt, maar onder een breed scala aan mogelijkheden - complexe grafische toepassingen en games met extreem hoge eisen.

Geheugen

Elk jaar ontwikkelt de wereld van slimme apparaten zich, waardoor veel programma's tot leven komen. Ze faciliteren maatwerk voor werkmomenten en persoonlijke taken. Natuurlijk is het RAM, dat een grootte van 512 MB heeft, alleen voldoende voor basisdoeleinden met een minimum aan functies.

Deze smartphone went niet aan de volledige rol van een echte compacte computer. Dit komt doordat een mobiel apparaat zich in de overgrote meerderheid van het leven niet serieus laat gebruiken. De Bright & Quick BQS-5020 Strike biedt echter iets meer mogelijkheden dan de basisversies van 512 MB.

De normale hoeveelheid ingebouwd (permanent) geheugen, waarvan de grootte in dit apparaat 8 GB bereikt, stelt gebruikers in de regel in staat om films en tv-series te kijken, de benodigde bestanden te downloaden en mooie en gedenkwaardige foto's op te slaan.

Elke gebruiker moet er rekening mee houden dat een indrukwekkend bedrag wordt ingenomen door de software die door de fabrikant is geïnstalleerd. Met deze smartphone kunt u uzelf uitrusten met een microSD- of microSDHC-geheugenkaart, waarvan de grootte 64 GB kan bereiken.

Afbeelding
Afbeelding

Mobiele communicatie en navigatie

Er moet meteen worden opgemerkt dat gebruikers de vierde generatie - 4G - in dit apparaat niet zullen vinden, aangezien de maximaal ondersteunde internettoegangstechnologie hier beperkt is tot 3G. Desalniettemin is Bright & Quick BQS-5020 Strike in staat om hoogwaardig en redelijk snel internet en stabiele mobiele communicatie te bieden. De smartphone heeft 2 slots voor simkaarten. Dankzij hen is een speciale instelling van een stakingstelefoon mogelijk, waarmee u ondubbelzinnig persoonlijke en zakelijke oproepen kunt scheiden en een gebruiker kunt zijn van communicatiediensten van verschillende mobiele operators.

Camera's

Een goede oplossing is volgens de makers van dit vlaggenschip een goede 13,1 MP camera met autofocus en een ingebouwde lichtsterke flitser. De frontcamera van dit toestel is 5 megapixel. In feite zijn de mogelijkheden van beide fotomodules voldoende om niet alleen eenvoudige foto's te maken, maar ook goede selfie-opnames van normale kwaliteit.

Afbeelding
Afbeelding

Bescherming en lichaamsmateriaal

Bright & Quick BQS-5020 Strike heeft, in tegenstelling tot veel tijdgenoten, geen bescherming tegen stof, vocht en andere schadelijke omgevingsstoffen. Het mist ook een schokbestendige behuizing, wat een enorm nadeel is. Het materiaal waaruit de kast is opgebouwd is in dit model metaal.

Afbeelding
Afbeelding

Accu

De levensduur van de batterij is in veel opzichten afhankelijk van de gebruiker. Sommige gebruikers geven prioriteit aan een lange levensduur van de batterij. In dit geval is het Bright & Quick BQS-5020 Strike-model met een klein, inmiddels scherm, met een eenvoudige vulling en een krachtige batterij de optimale oplossing die de eigenaar tevreden zal stellen. Als extra energieoptie kunt u een vooraf opgeladen batterij meenemen, die natuurlijk compatibel is met dit apparaat. Het is mogelijk om het eruit te halen en te installeren in plaats van de standaardbatterij in het geval dat deze laatste leeg raakt. Met zo'n oplossing kun je langer contact houden en dagelijkse taken oplossen, het spel voortzetten of een film kijken.

Contactloos betalen en NFC

Deze parameter is verantwoordelijk voor een nieuwe moderne functie: de telefoon gebruiken als bankcreditcard of bankpas om goederen en diensten te betalen. Het werkingsprincipe van moderne modellen is teruggebracht tot een zeer primitieve en perfecte opeenvolging van handelingen, namelijk: het openen van een contactloze betaalapplicatie op een smartphone en het aansluiten van een mobiel apparaat op een betaalterminal. Daarna wordt de betaling voor de aankoop automatisch gedaan.

Tot teleurstelling van veel gebruikers is het de moeite waard om te verduidelijken dat deze Вright & Quick BQS-5020 Strike de bovenstaande nfc-betalingstechnologie niet ondersteunt.

Apparaatkosten

In de elektronicawinkel Svyaznoy is de prijs van de BQ mobiele Strike black Brushed-smartphone (BQS-5020) 3490 roebel.

Beoordelingen

Recensies van echte gebruikers zitten vol met zowel positieve als negatieve aspecten. Aan de ene kant heeft de smartphone een aantal tekortkomingen, waardoor hij in veel opzichten verliest van veel moderne modellen. Aan de andere kant vonden echte kopers een echte en eerlijke prijs-kwaliteitverhouding van de aangeboden goederen in het aankoopaanbod van dit apparaat.

Aanbevolen: