Oukitel C2, C3, C4, C5 Pro - Een Reeks Sterke Ultra-budget-apparaten: Beoordeling, Specificaties, Prijzen

Inhoudsopgave:

Oukitel C2, C3, C4, C5 Pro - Een Reeks Sterke Ultra-budget-apparaten: Beoordeling, Specificaties, Prijzen
Oukitel C2, C3, C4, C5 Pro - Een Reeks Sterke Ultra-budget-apparaten: Beoordeling, Specificaties, Prijzen

Video: Oukitel C2, C3, C4, C5 Pro - Een Reeks Sterke Ultra-budget-apparaten: Beoordeling, Specificaties, Prijzen

Video: Oukitel C2, C3, C4, C5 Pro - Een Reeks Sterke Ultra-budget-apparaten: Beoordeling, Specificaties, Prijzen
Video: Oukitel C5 Pro. BLACK. Всё что нужно знать о смартфоне за 15 минут! 2024, Mei
Anonim

Concern Oukitel is een vrij jong, maar nu al luidruchtig merk dat zich heeft verklaard. Gebruikers geven niet om zijn "promotie" en beoordelingen, omdat ze hem hiervoor niet herkenden. De reden hiervoor zijn de zeer lage kosten en de redelijk acceptabele kwaliteit van de apparaten.

Oukitel C2, C3, C4, C5 Pro smartphones zijn ultra-budget toestellen met goede data
Oukitel C2, C3, C4, C5 Pro smartphones zijn ultra-budget toestellen met goede data

Model Oukitel C2

Deze smartphone kan veilig worden toegeschreven aan de lijn van ultra-state medewerkers. Het bedrijf heeft geprobeerd om van dit apparaat een echte asceet te maken. Rechthoekig en in klassieke (wit, zwart) kleuren, en geen frivoliteit meer. De gadget is gemaakt van plastic, wat qua kwaliteit veel te wensen overlaat. U dient er dus direct een hoes voor aan te schaffen. Maar het is eerlijk om te zeggen dat de montage van het apparaat vlekkeloos is. Alles is soepel, geen kraakjes en geen speling.

Scherm van het toestel met een diagonaal van 4, 5 , 854x480 pixels, glas.

Het hart van het apparaat is een processor: een quad-core MT6580M-chipset, 4 cores, 1,3 GHz.

Het hoofdgeheugen is 1 GB en het opslaggeheugen is 8 GB.

De hoofdcamera is 2-megapixel, interpolatie tot 5 MP, camera aan de voorkant - 2-megapixel, interpolatie tot 5 MP. Uitneembare 1800 mAh-batterij. De telefoon kost $ 100.

De voordelen van dit model zijn: de lage prijs en een goed scherm. Nou ja, en nadelen natuurlijk: geen camera en zeer zwakke prestaties van het toestel. Niettemin geniet het een goede consumentenvraag in Rusland.

Model Oukitel C3

De smartphone is niet ver verwijderd van zijn voorganger. Hun kenmerken zijn vergelijkbaar. Hij is van hetzelfde plastic. Met een minimalistisch design "outfit". Het scherm van dit smartphonemodel: LCD, 5" diagonaal, met HD resolutie.

Het hart van het apparaat is een quad-core MT6580A-processor die werkt op een frequentie van 1,3 GHz. Het hoofdgeheugen van de telefoon is 1 GB. Het accumulatieve geheugen is 8 GB.

De hoofdcamera is 2-megapixel, interpolatie tot 5 MP, camera aan de voorkant - 2-megapixel, interpolatie tot 5 MP. Verwijderbare batterij van 2.000 mAh. De gadget kost $ 120.

Model Oukitel C4

De body van deze smartphone is gemaakt van plastic. Scherm: LCD, 5 diagonaal, met HD resolutie.

Het hart van de oukitel c4 is een acht-core 64-bit MediaTek MT6737-processor met een frequentie van 1,3 GHz. RAM: 1 GB, ingebouwd geheugen: 8 GB.

De hoofdcamera is 5-megapixel, interpolatie tot 8 MP, camera aan de voorkant - 2-megapixel, interpolatie tot 5 MP. Batterij: 2.000 mAh, verwijderbaar. De prijs voor de oukitel c4-smartphone is $ 150.

Oukitel C5 Pro-modelbeoordeling

Het scherm is al 5 inch, met HD-resolutie en IPS-matrix. Het hart van het apparaat is een 4-core MT6737-processor, niet de krachtigste modificatie en met een maximale werkfrequentie van 1,3 GHz, de MALI-T720 grafische chip. Hoofdgeheugen 2 GB en opslag 16 GB.

De camera's hier zijn ook zo-zo. De belangrijkste is 5-megapixel, sensor GC5005, diafragma F / 2.2. Volgens de eigenaren zijn de foto's op een ronduit laag niveau verkregen. Bespreking van foto's is vaak komisch. De frontcamera is 2 megapixel, meer geschikt voor videocommunicatie.

De afmetingen van de oukitel c5 pro waren 144 mm lang, 72 mm breed en 9 mm dik. Hij weegt 179 gram. Heel goede ergonomie, de telefoon ligt lekker in de hand. Verwisselbare batterij 2000 mAh. De kosten van dit model variëren van $ 65 tot $ 75.

Aanbevolen: