Fly FS454 Nimbus 8-smartphone: Specificaties, Beschrijving

Inhoudsopgave:

Fly FS454 Nimbus 8-smartphone: Specificaties, Beschrijving
Fly FS454 Nimbus 8-smartphone: Specificaties, Beschrijving

Video: Fly FS454 Nimbus 8-smartphone: Specificaties, Beschrijving

Video: Fly FS454 Nimbus 8-smartphone: Specificaties, Beschrijving
Video: Сброс настроек Fly FS454. Hard Reset Fly FS454 (Nimbus 8) 2024, Mei
Anonim

Elke keer met een advertentie voor een nieuw telefoonmodel, wacht de wereld op dit wonder van technologie om in de schappen te komen. Moderne modellen met pretentieuze of superlaconieke ontwerpen hebben geen tijd om te verschijnen en, nadat ze hun deel van de roem hebben ontvangen, verzinken ze in de geschiedenis.

Deze telefoon heeft een mooi design
Deze telefoon heeft een mooi design

Tegenwoordig worden die bedrijven, waarvan de smartphones budgetvriendelijk zijn, op zijn zachtst gezegd als niet beoordeeld. De telefoonmodellen van deze fabrikanten staan op de laatste plaats in de lijst van meest gekochte en gevraagde gadgets. En, zo lijkt het, is het mogelijk om te concurreren met monsters als Samsung of Apple, die constant concurreren en gewoon in een race met elkaar racen? Ze hebben geen tijd om hun moderne, "fancy" en "gevulde" gadgets uit te brengen. En je hoeft niet langer iets bescheidens en budgettairs te verwachten van deze giganten van prestigieuze apparaten, maar de Fly FS454 Nimbus 8-telefoon heeft deze mythe ontkracht. Deze gadget ziet er goed uit en heeft goede technische kenmerken, is goedkoop en de prijs varieert van twee tot vierduizend roebel.

Een stijlvolle telefoon trekt altijd de aandacht
Een stijlvolle telefoon trekt altijd de aandacht

Goede externe gegevens

De telefoon is verpakt in een kleine witte kartonnen doos. Op het deksel van de doos staat het logo van het bedrijf dat deze moderne en verfijnde knappe man heeft gemaakt. Onder de lila streep staat het opschrift "Nimbus 8". De telefoon zelf staat op een plastic pallet. Verborgen onder de pallet is een traditionele set USB-kabel, headset, opladeradapter en instructies voor het gebruik en instellen van een telefoonapparaat.

Verpakking betekent veel
Verpakking betekent veel

Het kleurenschema van de Fly FS454 Nimbus 8-telefoon wordt gepresenteerd in vier kleuren. Klassiek wit en zwart, en levendige tinten rood en groen. De hoeken van de rechthoekige behuizing van de gadget zijn netjes gladgestreken. De telefoon is klein. Slechts 133 millimeter hoog, 67,3 millimeter breed en 10,2 millimeter dik. Zo'n mobiel apparaat zal comfortabel in elke hand liggen, zelfs in een heel kleine hand. Het gewicht van de telefoon is 130 gram. Met zulke externe data is het bijna perfect te noemen.

De canonieke opstelling van de elementen van dit mobiele apparaat is absoluut vertrouwd. De aan/uit-knop voor de volumeregeling bevindt zich aan de rechterkant van de smartphone. De camera en flitser bevinden zich linksboven op de achterkant, terwijl het vierrijige luidsprekergaas zich onderaan de achterkant bevindt. Alles is vrij beknopt en eenvoudig, en de telefoon heeft daar alleen maar van geprofiteerd.

Frontdisplay Fly FS454 Nimbus 8

Opgemerkt moet worden dat er enkele ontwerpideeën zijn in de kenmerken van het frontdisplay. Hoe goed ze zijn, is een kwestie van smaak. Maar hoogstwaarschijnlijk zijn de meningen hierover ernstig verdeeld. Men zal van dit type display houden, en dan worden ze gelukkige bezitters van een smartphone. Voor anderen zal dit hoogstwaarschijnlijk een nadeel lijken, en zij zullen besluiten dat de smartphonefabrikant heeft bespaard op materialen en een categorisch "nee" zullen zeggen, voorbijgaand aan een dergelijke aankoop. En het feit is dat de telefoon is uitgerust met een 4,5-inch display, dat half zo groot is als de meeste gadgetfabrikanten. De schermresolutie is slechts 854 bij 480 pixels. Het scherm zal bij zonnig weer schittering geven door gebrek aan helderheid.

De interne inhoud van een goedkope gadget

De beschrijving van de interne inhoud van dit mobiele apparaat zal, zo goed mogelijk, licht werpen op de prestaties van het mobiele apparaat. Als je in de telefoon kijkt, begint hier de budgetkant. Op basis van dit model van het mobiele apparaat is een quad-core MediaTek MT6580M-microprocessor geïnstalleerd. De kloksnelheid is 1,3 GHz, de grafische kern is ARM Mali-400 MP1. Het heeft 512 gigabyte opslaggeheugen en 4 gigabyte hoofdgeheugen. Om de capaciteit van het hoofdgeheugen te vergroten, heeft de telefoon een slot voor een microSD-kaart met een capaciteit tot 32 gigabyte. Dergelijke indicatoren voor een moderne gadget, zelfs als deze goedkoop is, zijn van een extreem laag niveau. Met dergelijke technische kenmerken zal het behoorlijk problematisch zijn om de meeste applicaties snel te openen.

Visueel is deze telefoon goed
Visueel is deze telefoon goed

Ook de prestaties van de voeding laten te wensen over. Lithium-ion batterij van een mobiel apparaat met een capaciteit van 1700 milliampère per uur. Dit is erg klein en hij zal de werking van het apparaat niet permanent kunnen garanderen, zelfs niet voor ongeveer twintig uur. Het maximum is niet meer dan zeven uur ononderbroken werk, en vandaag is dit een zeer zwakke indicator.

Camera en geluid FS454 Nimbus 8

Voor velen zijn de kwaliteit van de camera en het geluid van de telefoon niet de belangrijkste criteria. Maar desalniettemin, als dergelijke componenten in de gadget zitten, dan wil je er goed, schoon geluid van krijgen en een goede fotokwaliteit zodat het niet wazig en zwak is. En het moet worden opgemerkt dat de camera's, en er zijn er twee, dit mobiele apparaat heel behoorlijk is. FS454 Nimbus 8 telefooncamera's - voor- en hoofd. Camera aan de voorkant - 0,3 megapixels met een resolutie van 640 x 480 pixels. De hoofdcamera van de telefoon werkt in combinatie met een Led-flitser - 5 megapixels met een resolutie van 2592 bij 1944 pixels.

Het geluid van deze telefoon heeft ons duidelijk in de steek gelaten. De oortelefoonspeakers produceren een dof en stil geluid en ook de hoofdspeaker klinkt droog en stil. Voor onderhandelingen is het misschien niet belangrijk, al brengt zo'n krakend geluid niet prettig luisteren, maar als je aan de telefoon wilt genieten van je favoriete muziekcompositie is dat nauwelijks mogelijk. Ook de headset die bij de telefoon wordt geleverd is van slechte kwaliteit en gaat niet lang mee.

Fly FS454 Nimbus 8-firmware

De smartphone draait op het besturingssysteem Android 6.0. Er zijn hier enkele nuances. Of je nu wel of geen telefoon wilt, je zult moeten reflashen. Dit is niet eens een wens, maar een dringende behoefte. Het Android 6.0-besturingssysteem heeft een specifieke lijst met protocollen, taken en software. Dit alles zorgt voor de bruikbaarheid van het mobiele apparaat. Maar wat deze gadget betreft, het besturingssysteem werkt hier niet correct. De instellingen worden automatisch gereset, de telefoon is constant buggy. Er zijn vertragingen en nog veel meer verschillende problemen waardoor het onmogelijk is om deze gadget normaal te gebruiken.

De klassieke kleur is zwart
De klassieke kleur is zwart

Dit alles leidt tot het idee dat hoewel deze telefoon visueel goed is, de technische parameters verre van ideaal zijn. Je kunt natuurlijk beweren dat het onmogelijk en mooi is, en van binnen alles te maken heeft met vijf punten en voor weinig geld. Ja precies. Deze smartphone is goed om cadeau te doen als beginnend touch-apparaat. Je kunt het bijvoorbeeld geven aan een bejaarde die nog niet bekend is met zo'n gevoelige techniek, maar een gadget met knoppen heeft gebruikt. Of koop zo'n model voor een klein schoolkind. De gadget is niet duur, en als het kind het breekt, het verliest of het mobiele apparaat van hem wordt gestolen, zal het niet zo duur zijn als bij een dure telefoon.

Rood is de kleur van passie
Rood is de kleur van passie

De beoordelingen van de eigenaren van dit model zijn gemengd. Er zijn mensen die het geweldig vinden dat hij een telefoon heeft met een sterk en modern design. Ze geloven zelfs dat als je je telefoon opnieuw flasht, deze over het algemeen niet slechter is dan dure mobiele apparaten.

Maar er zijn veel negatieve recensies. Het wordt beschreven als een vreselijke en verouderde gadget. Er wordt aangenomen dat internet en deze telefoon niet compatibel zijn. Het wordt gisteren de eeuw genoemd vanwege het feit dat je praktisch aan een stopcontact moet leven en de telefoon er constant op moet aansluiten. Er zijn veel klachten over de geluidskwaliteit en cameraprestaties. Maar over één ding zijn ze het allemaal eens dat je voor zo'n kleine prijs van de telefoon niet meer mag verwachten. Als de telefoon niet alleen een communicatiemiddel is, maar praktisch een zakkantoor, dan moet je modellen uit een ander prijssegment eens nader bekijken.

Aanbevolen: