Hoe Het Telefoongeheugen Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoongeheugen Te Wissen
Hoe Het Telefoongeheugen Te Wissen

Video: Hoe Het Telefoongeheugen Te Wissen

Video: Hoe Het Telefoongeheugen Te Wissen
Video: Tips om je telefoongeheugen te beheren - Kieskeurig 2024, April
Anonim

Het ingebouwde telefoongeheugen slaat uw contactenlijst en tekstberichten of notities op. Het kan ook de creditcard- of bankrekeningnummers bevatten die u onlangs in uw telefoon hebt ingevoerd. Het wissen van de interne opslag van uw telefoon is een lastig proces, aangezien gegevens op veel plaatsen worden opgeslagen.

Hoe het telefoongeheugen te wissen
Hoe het telefoongeheugen te wissen

instructies:

Stap 1

Verwijder alle geheugenkaarten in uw telefoon (MicroSD, SD of MiniSD). Zorg ervoor dat uw telefoon is ingeschakeld voordat u doorgaat.

Stap 2

Selecteer "Contacten" op het startscherm van uw mobiele telefoon om toegang te krijgen tot uw contactenlijst. Blader door de lijst, selecteer elke naam en verwijder de vermelding. Raadpleeg de handleiding van uw mobiele telefoon om erachter te komen waar de optie Vermelding verwijderen is.

Stap 3

Open uw sms-berichten (sms) op uw telefoon. De meeste modellen hebben een icoon dat je in het startscherm kunt selecteren om naar de applicatie te gaan waar je SMS-berichten kunt opstellen, verzenden en lezen. Ga naar het "Menu" van de applicatie en selecteer "Alles verwijderen". Druk op de selectietoets om zowel gelezen als ongelezen berichten te verwijderen. Als je klaar bent, ga je terug naar het hoofdmenu.

Stap 4

Verwijder alle multimediabestanden: muziek-, video-, foto- en mms-mappen. Klik op "Alles verwijderen" in het menu, of markeer elke bestandsnaam afzonderlijk en klik vervolgens op "Verwijderen" om ze allemaal te wissen.

Stap 5

Open uw agenda en verwijder alle items. Zorg ervoor dat u bij het kiezen van deze optie in het menu het vakje hebt aangevinkt om de kalendergeschiedenis te verwijderen, aangezien er bovendien veel evenementen in worden opgeslagen.

Stap 6

Voer uw e-mailinstellingen uit en verwijder alle geregistreerde contacten. Dit kan het e-mailadres zijn waarop u oorspronkelijk de melding over het instellen van uw telefoon heeft ontvangen.

Stap 7

Ga naar je Kladblok-programma en verwijder alle notities die je in het geheugen hebt staan. Doe dit ook voor spraakmemo's, als uw telefoon deze functie heeft.

Stap 8

Ga naar bestandsbeheer of geheugenbeheer en verwijder alle documenten of bestanden die zich in het interne geheugen van de telefoon bevinden (bijvoorbeeld tekstbestanden van mobiele versies van Word, Excel).

Stap 9

Verwijder alle programma's van derden die naar uw telefoon zijn gedownload. Selecteer in het hoofdmenu "Telefooninfo" en wis alle andere beschikbare informatie.

Aanbevolen: