Hoe Het Telefoongeheugen Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoongeheugen Te Ontgrendelen
Hoe Het Telefoongeheugen Te Ontgrendelen

Video: Hoe Het Telefoongeheugen Te Ontgrendelen

Video: Hoe Het Telefoongeheugen Te Ontgrendelen
Video: Tips om je telefoongeheugen te beheren - Kieskeurig 2024, April
Anonim

De mobiele telefoon kan om verschillende redenen worden geblokkeerd. Om het systeem te ontgrendelen, moet u eerst het apparaat inschakelen en controleren op bruikbaarheid.

Hoe het telefoongeheugen te ontgrendelen
Hoe het telefoongeheugen te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

In de regel worden de meeste telefoons samen met een USB-stick geblokkeerd. Dit kan automatisch of door een gebruikersopdracht worden gedaan. In dit geval wordt ook het hoofdgeheugen van de telefoon geblokkeerd. In dergelijke gevallen moet u het ingestelde wachtwoord invoeren. Als u de combinatie niet kent, probeer dan de standaardcombinaties: 0000, 1111, 1122.

Stap 2

Het is ook vermeldenswaard dat mobiele apparaten worden geblokkeerd onder invloed van programma's van derden. Dit kunnen zowel standaardfuncties zijn die in het programma zijn geïnstalleerd, als virussen die in het geheugen van de telefoon zijn terechtgekomen door het hulpprogramma te downloaden. Om de situatie te verhelpen, sluit u de telefoon met een speciale kabel op de computer aan en controleert u met antivirussoftware. Scan niet alleen het telefoongeheugen, maar ook de extra ruimte.

Stap 3

Het telefoongeheugen is mogelijk geblokkeerd vanwege de simkaart. Stel dat u om een pincode wordt gevraagd wanneer u deze inschakelt. Als de combinatie meerdere keren verkeerd wordt ingevoerd, wordt de kaart automatisch geblokkeerd. Om het systeem te ontgrendelen, moet je puk-codes gebruiken, die meestal worden aangegeven in de documenten van de simkaart. Probeer alle cijfers correct in te voeren, want u kunt de telefoon permanent vergrendelen.

Stap 4

Als al het andere faalt, brengt u uw telefoon naar een speciaal servicecentrum. Alle problemen worden daar binnen enkele minuten opgelost. Het is ook vermeldenswaard dat het in sommige gevallen nodig is om het mobiele telefoonsysteem te reflashen. Als u niets van deze operatie begrijpt, is het beter om het naar een speciaal centrum te brengen om het probleem op te lossen. In de regel kunnen onafhankelijke acties het apparaat volledig "doden".

Aanbevolen: