Hoe Het Telefoongeheugen Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoongeheugen Te Vergroten
Hoe Het Telefoongeheugen Te Vergroten

Video: Hoe Het Telefoongeheugen Te Vergroten

Video: Hoe Het Telefoongeheugen Te Vergroten
Video: How To Increase Internal Storage of Any Android Device UPTO 256 GB With PROOF | 3 Best Methods 2019 2024, Maart
Anonim

Nu kan bijna iedereen het zich veroorloven om niet een simpele mobiele telefoon te kopen, maar een minicomputer, een smartphone. Je kunt honderden applicaties installeren, games op smartphones spelen, er muziek op luisteren, een film kijken … Er is echter een moment dat elke gebruiker van een moderne smartphone vroeg of laat tegenkomt. Geen geheugen in de telefoon.

Hoe het telefoongeheugen te vergroten
Hoe het telefoongeheugen te vergroten

Noodzakelijk

  • - smartphone van elk merk en model
  • - eventueel een geheugenkaart

instructies:

Stap 1

Als je echt een nieuw speeltje of nieuwe applicatie wilt installeren, maar het geheugen van de telefoon is niet meer genoeg, dan zijn er verschillende opties. Het is niet mogelijk om de hoeveelheid geheugen die in de telefoon is ingebouwd fysiek te vergroten, maar bij veel smartphones (bijvoorbeeld nieuwere Android-apparaten of Nokia Symbian-apparaten) kun je applicaties installeren en overzetten naar een geheugenkaart. Als deze al is ingevuld, kunt u een grotere kaart aanschaffen en alle bestanden en toepassingen van de oude overzetten. Haal de kaart uit de telefoon, let op de markeringen. Het belangrijkste is om geheugen van hetzelfde formaat te kopen (bijvoorbeeld microSD). Dergelijke kaarten worden in bijna elke winkel voor mobiele telefoons verkocht, ze zijn niet duur.

Stap 2

Als de overdracht van applicaties naar de geheugenkaart onmogelijk is, of als de installatie van extra geheugen helemaal niet wordt geboden door de hardwaremogelijkheden van de telefoon, moet u anders handelen. Installeer eerst de bestandsbeheerder voor uw telefoon (voor Android kunt u deze vinden in de Android Market, voor Symbian - op allnokia.ru). Gebruik het om in het geheugen van de telefoon te graven, onnodige foto's en video's (indien aanwezig) te verwijderen, tijdelijke bestanden (tmp-mappen) of gegevensmappen te zoeken die zijn overgebleven van reeds verwijderde applicaties. Als er niet voldoende geheugen is vrijgemaakt, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 3

Bekijk de lijst met geïnstalleerde applicaties en games. Onthoud hoe vaak u dit of dat programma gebruikt. We kunnen met 100% waarschijnlijkheid zeggen dat de meeste applicaties en games helemaal niet door jou worden gebruikt. Voel je vrij om ze te verwijderen, en vergeet dan niet om met de bestandsbeheerder te controleren of er nog tijdelijke bestanden in het geheugen van de telefoon staan. Games wegen meestal het meest (vanwege de graphics en het geluid) en moeten als eerste worden verwijderd. Als een van de verwijderde applicaties opnieuw nodig is, kunt u deze altijd opnieuw installeren; op moderne smartphones gaat dit snel en gemakkelijk.

Aanbevolen: