Hoe Het Telefoongeheugen Te Formatteren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoongeheugen Te Formatteren
Hoe Het Telefoongeheugen Te Formatteren

Video: Hoe Het Telefoongeheugen Te Formatteren

Video: Hoe Het Telefoongeheugen Te Formatteren
Video: How to Format Internal Storage Without Delete Any File | phone storage full problem 2024, April
Anonim

Door de verwisselbare geheugenkaarten van uw telefoon te formatteren, kunt u ruimte vrijmaken om meer muziek, foto's en video's te downloaden. Verwisselbare geheugenkaarten kunnen zelfs dienen als alternatieve opslaglocatie voor uw notities en adressen.

Hoe het telefoongeheugen te formatteren
Hoe het telefoongeheugen te formatteren

Noodzakelijk

  • - geheugenkaart;
  • - adapter voor geheugenkaart.

instructies:

Stap 1

Bereid de geheugenkaart voor op formatteren. Bepaal of je dit met je telefoon of computer wilt doen. Als u besluit een computer te gebruiken, verwijdert u de geheugenkaart uit uw telefoon en plaatst u deze in de adapter. Zorg er anders voor dat de kaart in de telefoon zit en is ingeschakeld.

Stap 2

Ga naar het menu en selecteer "Telefoonopties". Zoek daar het menu genaamd Media Card of "Memory Card". Als uw telefoon een aparte manager heeft voor het bewerken van het geheugen, gaat u ernaartoe.

Stap 3

Klik op de knop Opties. Zorg ervoor dat ondersteuning voor geheugenkaarten is ingeschakeld. Selecteer vervolgens "Formaat". Deze functie is te vinden in de algemene lijst. Na het selecteren van formatteren kun je kiezen tussen het formatteren van de geheugenkaart en/of het geheugen van de telefoon zelf. Selecteer "Multimediakaart" tenzij anders vereist. Houd er rekening mee dat u alle gegevens op uw kaart kwijtraakt.

Stap 4

Druk op "OK" wanneer uw telefoon om bevestiging van het formaat vraagt. Uw geheugenkaart begint nu te formatteren zoals aangegeven door de bijbehorende indicator. Schakel de stroom niet uit en verlaat dit scherm niet. Nadat het formatteren is voltooid, ontvangt u een melding van de telefoon en is de indicator niet langer zichtbaar. Mogelijk moet u op "OK" klikken om het proces te voltooien.

Stap 5

Formatteer de geheugenkaart eventueel met een computer en plaats daarvoor de adapter in de daarvoor bestemde sleuf. U kunt ook verbinding maken met uw computer met een externe USB-kabel als deze niet over de vereiste sleuf beschikt. Nadat u de geheugenkaart hebt aangesloten, selecteert u "Deze computer" in het Windows-menu. Selecteer de geheugenkaart die in deze map moet verschijnen. Klik met de rechtermuisknop op "Menu" en selecteer "Formaat". Daarna wordt u gevraagd om te beginnen met formatteren en kunt u dezelfde stappen volgen als bij het formatteren via uw telefoon.

Aanbevolen: