Hoe Bestanden Uit Het Telefoongeheugen Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Uit Het Telefoongeheugen Te Verwijderen
Hoe Bestanden Uit Het Telefoongeheugen Te Verwijderen

Video: Hoe Bestanden Uit Het Telefoongeheugen Te Verwijderen

Video: Hoe Bestanden Uit Het Telefoongeheugen Te Verwijderen
Video: Tips om je telefoongeheugen te beheren - Kieskeurig 2024, April
Anonim

Niet alle mobiele telefoons hebben voldoende geheugen om een grote hoeveelheid informatie op te slaan. Vroeg of laat kan het nodig zijn om het te verwijderen. Er zijn verschillende manieren waarop u bestanden uit het telefoongeheugen kunt verwijderen.

Hoe bestanden uit het telefoongeheugen te verwijderen
Hoe bestanden uit het telefoongeheugen te verwijderen

instructies:

Stap 1

De eerste optie is om bestanden te verwijderen met behulp van de interface van de telefoon zelf. Ga hiervoor naar het menu en open de galerij. Zoek het bestand dat u wilt verwijderen en open de functies ervan. Selecteer in de lijst die verschijnt het item "Verwijderen". Als u alle bestanden in het telefoongeheugen (of een specifieke map) wilt verwijderen, opent u ook de functies, selecteert u vervolgens "Alles selecteren" in de lijst en vervolgens "Verwijderen".

Stap 2

Een andere optie is om je telefoon op je computer aan te sluiten. Gebruik hiervoor een USB-kabel of een ander ondersteund verbindingsmiddel (infrarood, bluetooth, wifi). Nadat de mobiele telefoon op de computer is aangesloten, zal het besturingssysteem het nieuwe verwijderbare apparaat detecteren. Open "Deze computer" met Verkenner en selecteer de map die overeenkomt met de aangesloten telefoon. Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Verwijderen" in de lijst. U kunt ook op de Delete-toets op het toetsenbord van uw computer drukken. Bevestig het verwijderen van bestanden door op de knop "Ja" te klikken.

Stap 3

Veel fabrikanten van mobiele telefoons bieden gebundelde software voor het synchroniseren van uw telefoon en computer. Verbind uw mobiele telefoon met uw pc en start een dergelijke applicatie. Open de bestandsbeheerder in de programma-interface en gebruik deze om onnodige bestanden uit het geheugen te verwijderen.

Stap 4

Als u bestanden op de geheugenkaart van uw telefoon wilt verwijderen, verwijdert u deze en plaatst u deze in de kaartlezer van uw computer. Gebruik de verkenner van uw besturingssysteem, open Deze computer en vervolgens de map geheugenkaart. Selecteer de gewenste bestanden en verwijder ze. U kunt de flashkaart ook formatteren. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteert u "Formatteren" in de lijst. Klik vervolgens op de knop "Aan de slag". Wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: