Hoe Het Geheugen Van De Simkaart Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geheugen Van De Simkaart Te Wissen
Hoe Het Geheugen Van De Simkaart Te Wissen

Video: Hoe Het Geheugen Van De Simkaart Te Wissen

Video: Hoe Het Geheugen Van De Simkaart Te Wissen
Video: How to Fix Sim Card Full Problem Solved 2024, Mei
Anonim

Soms komt het voor dat de telefoon constant meldt dat het geheugen van de simkaart vol is. Het geheugen van de kaart wissen is een eenvoudig proces. Toegegeven, het kan enigszins variëren, afhankelijk van het telefoonmodel en het besturingssysteem.

Hoe het geheugen van de simkaart te wissen
Hoe het geheugen van de simkaart te wissen

Het is nodig

  • -telefoon;
  • -smartphone;
  • -communicator.

instructies:

Stap 1

In de eenvoudigste telefoons met Java wordt het geheugen van de simkaart als volgt gewist: ga naar Contacten. Selecteer het item "Verwijderen". Vervolgens ziet u twee opties waaruit u kunt kiezen: "Een voor een verwijderen" en "Alles verwijderen". Klik op "Alles verwijderen" (eenmaal en voorzichtig om niet per ongeluk nuttige contacten te wissen). In het menu dat wordt geopend, is er een item "SIM-kaart". Ga daarheen, het scherm zal een bevestigingsverzoek weergeven. Klik OK.

Stap 2

De iPhone heeft deze functie niet. Daarom moet u ofwel een managerprogramma installeren dat u hierbij helpt (bijvoorbeeld Cydia). Of synchroniseer je telefoon met lege iTunes, dan worden alle contacten automatisch gewist.

Stap 3

In communicators op basis van het Android-besturingssysteem kunt u contacten als volgt verwijderen: ga naar "Contacten". Selecteer daarin het item waarmee u niet alle contacten kunt weergeven, maar alleen de contacten die op de simkaart zijn opgenomen. Druk vervolgens op "Menu". Selecteer "Verwijderen" in de aangeboden opties. Er wordt een nieuwe lijst met opties geopend, klik daarin op "Menu", vervolgens op "Alles selecteren" en vervolgens op "Verwijderen". Bevestig de actie. Gedaan.

Stap 4

In BlackBerry-smartphones moet u naar het telefoonboek gaan en van daaruit naar contacten op de simkaart. U kunt ze allemaal tegelijk selecteren en de optie "Verwijderen" kiezen.

Stap 5

Ga op apparaten met Symbian OS naar "Contacten", selecteer daar "Opties" en vervolgens "Gebruik van SIM-geheugen". Na deze acties worden contacten van de simkaart weergegeven en kunnen deze eenvoudig worden verwijderd.

Stap 6

Houd er rekening mee dat verwijderde contacten van een simkaart niet worden hersteld. Als u ze daarom niet wilt verliezen, sla ze dan van tevoren op, bijvoorbeeld door ze over te zetten naar het geheugen van de telefoon. Gedetailleerde instructies zijn altijd beschikbaar op de officiële websites van de fabrikanten.

Aanbevolen: