Hoe Qwerty-toetsenbord Op Je Telefoon In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Qwerty-toetsenbord Op Je Telefoon In Te Schakelen
Hoe Qwerty-toetsenbord Op Je Telefoon In Te Schakelen

Video: Hoe Qwerty-toetsenbord Op Je Telefoon In Te Schakelen

Video: Hoe Qwerty-toetsenbord Op Je Telefoon In Te Schakelen
Video: How to Convert QWERTY Keypad to T9 keypad 2024, Mei
Anonim

Qwerty-toetsenborden zijn veel handiger dan gewone toetsenborden, maar niet in gevallen waar je een touchscreen-telefoon hebt. Mocht je toch besluiten om het in je telefoon te gebruiken, zorg er dan voor dat je van tevoren een stylus hebt, want in het begin is het best wel even wennen aan dit type touch-toetsenbord in je telefoon.

Hoe qwerty-toetsenbord op je telefoon in te schakelen
Hoe qwerty-toetsenbord op je telefoon in te schakelen

instructies:

Stap 1

Wanneer u een bericht of andere gegevens invoert vanaf het aanraaktoetsenbord van de telefoon, veegt u over de knoppen naar rechts of links. Als dit de invoermodus niet verandert in Qwerty, probeer dan het invoercontextmenu te openen en de instelling te zoeken die bij uw standaardtoetsenbord hoort. Ook is deze parameter in sommige telefoons geconfigureerd in de algemene eigenschappen van de mobiele telefoon of zijn thema's.

Stap 2

Als de documentatie van uw mobiele telefoon instructies bevat over de aanwezigheid van een toetsenbord in het Qwerty-apparaat en deze niet wordt ingeschakeld wanneer u de noodzakelijke acties uitvoert die in de instructies worden voorgeschreven, neem dan contact op met het servicecentrum voor reparatie.

Stap 3

U kunt ook thuis proberen te flashen met een speciale kabel of flashkaart. U kunt het beste de standaardfirmware voor uw model gebruiken.

Stap 4

Als uw model mobiele telefoon geen Qwerty-toetsenbord heeft, installeer deze dan als een afzonderlijk element. Deze methode is alleen relevant voor smartphonebezitters.

Stap 5

Download het toetsenbord voor uw model mobiele apparaat, scan het bestand dat u hebt gedownload op virussen. Kopieer vervolgens het installatieprogramma naar de geheugenmodule van de telefoon. Start het installatieproces vanuit de bestandsbeheerder.

Stap 6

Houd er rekening mee dat het toetsenbord dat u in de vorm van een applicatie installeert, geen toegang tot internet mag vragen, geen oproepen of sms-berichten mag verzenden; hoogstwaarschijnlijk is de software kwaadaardig.

Stap 7

Als de installatie correct is, start u het toetsenbord vanuit de lijst met geïnstalleerde applicaties, minimaliseert u het en gaat u naar het invoeren van tekst in de browser, SMS-editor, enzovoort. Start het toetsenbord vanuit geminimaliseerde applicaties en gebruik het om de gewenste tekst te schrijven.

Aanbevolen: