Hoe Het Wachtwoord Op De Telefoon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Op De Telefoon Uit Te Schakelen
Hoe Het Wachtwoord Op De Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Wachtwoord Op De Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Wachtwoord Op De Telefoon Uit Te Schakelen
Video: How To Remove Password On Android Phone & Tablet | Tutorial Disable Passcode 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om een mobiele telefoon te beschermen tegen de toegang van anderen: het apparaat blokkeren, simkaarten, een wachtwoord instellen voor bepaalde gegevens. Maar soms veroorzaken deze methoden overlast voor de eigenaar zelf.

Hoe het wachtwoord op de telefoon uit te schakelen
Hoe het wachtwoord op de telefoon uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Bij het kopen van een nieuwe simkaart denkt niet iedereen na over de mogelijke blokkering ervan. Maar in het geval van een onverwachte loskoppeling van de mobiele telefoon, kunt u het probleem van het pin- en puk-wachtwoord tegenkomen. Als je in eerste instantie niets hebt gewijzigd, dan is het standaardwachtwoord 0000, maar als het in de instellingen is gewijzigd, moet je bij een verkeerde invoer puk voor de derde keer invoeren. Dit nummer staat op de kaart die bij de aankoop van een simkaart is geleverd, het bestaat uit 10 cijfers. Als je deze gegevens nergens kunt vinden, of je hebt 10 keer de verkeerde code ingevoerd, moet je gewoon naar de salon van je operator gaan, waar ze je zullen helpen met ontgrendelen.

Stap 2

Het is handiger om de beveiliging van de simkaart te verwijderen. Ga hiervoor naar het telefoonmenu, selecteer "Instellingen", "PIN-code aanvragen", klik op "Uitschakelen". U moet het wachtwoord invoeren dat momenteel is ingesteld, en bij het loskoppelen wordt de pincode niet gevraagd. Natuurlijk is de interface van telefoons anders en niet alle hebben deze commando's zo genoemd, maar over het algemeen moet je ernaar zoeken in de telefooninstellingen.

Stap 3

Je telefoon vergrendelen is een gevaarlijkere methode, want als je je wachtwoord vergeet, kunnen je persoonlijke gegevens en alle instellingen uiteindelijk worden verwijderd en zijn er verdere problemen mogelijk. Om te ontgrendelen, moet u de resetcodes van de fabrikant van het apparaat achterhalen. Dit kan telefonisch of op de website van het bedrijf. Voer vervolgens de code in waarmee de instellingen worden verwijderd. Daarna moet je alles opnieuw installeren. U kunt ook een methode zoals firmware gebruiken. U kunt dit proces het beste in detail lezen op sites die speciaal zijn bedoeld voor mobiele telefoons.

Stap 4

Net als bij een simkaart, is het beter om deze optie in eerste instantie in de parameters van het apparaat uit te schakelen als u informatie op uw telefoon niet voor anderen hoeft te verbergen.

Stap 5

En de laatste is een wachtwoord voor bepaalde gegevens in de telefoon: berichten, applicaties, mappen met foto's en meer. Niet alle telefoons hebben deze instelling. Het wordt niet automatisch op de data gezet, het gebeurt zelfstandig. U kunt het wachtwoord in de instellingen verwijderen met de opdracht "Telefoonbeveiliging" - "Uitschakelen".

Aanbevolen: