Hoe Beller-ID In De Telefoon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Beller-ID In De Telefoon Uit Te Schakelen
Hoe Beller-ID In De Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Beller-ID In De Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Beller-ID In De Telefoon Uit Te Schakelen
Video: How To Enable / Disable Caller ID Any Phone Tutorial Step By Step Guide 2017 MTR 2024, Maart
Anonim

De automatische nummerherkenningsfunctie is heel vaak beschikbaar als er een overeenkomstig instellingsitem in het telefoonmenu is, maar het is niet altijd gemakkelijk om het uit te schakelen.

Hoe beller-ID in de telefoon uit te schakelen
Hoe beller-ID in de telefoon uit te schakelen

Het is nodig

  • - instructies voor uw telefoon;
  • - nummers voor technische ondersteuning.

instructies:

Stap 1

Lees de instructies voor uw telefoon. Ga naar het hoofdmenu en zoek in de sectie call control de functie om automatische nummerherkenning in te schakelen. Zoek het punt om het te deactiveren, als het niet wordt verstrekt, probeer dan opnieuw om de beller-ID in te schakelen.

Stap 2

Als de status van de functie niet is gewijzigd, neem dan contact op met uw dealer als de garantieperiode nog geldig is. Als het is verlopen, neem dan contact op met de technische ondersteuning van de fabrikant van uw apparaat of zoek aanvullende informatie op verschillende technische fora over de producten van dit merk.

Stap 3

Om de automatische nummerherkenningsfunctie in een Panasonic-telefoon uit te schakelen, gaat u naar het activeringsmenu van deze dienst en selecteert u de deactivering ervan in het contextmenu. Ook is een dergelijke functie in sommige modellen niet afzonderlijk beschikbaar, in dit geval keert u gewoon terug naar de standaard fabrieksinstellingen in de systeemparameters.

Stap 4

Controleer daarna of de automatische nummerherkenningsfunctie is uitgeschakeld in uw machine. In dergelijke telefoons is de instelling erg moeilijk, dus vertrouw het het beste toe aan de verkopers wanneer u het koopt, als u niet goed thuis bent in het menu van het apparaat, of raadpleeg deskundige mensen om niet per ongeluk te veranderen onnodige instellingen.

Stap 5

Als u de instelling voor het uitschakelen van nummerherkenning op uw apparaat niet kunt vinden, neem dan contact op met de technische ondersteuningsdienst van de lokale telefooncentrale zodat de serviceprovider deze service voor u kan uitschakelen. Hoogstwaarschijnlijk zult u een speciaal aanvraagformulier moeten invullen en na, na de verwerkingstijd van het document, de automatische identificatie van de abonnee die u belt, wordt u uitgeschakeld en om deze functie opnieuw te activeren, moet u ook contact opnemen met uw telefonie dienstverlener met een verklaring.

Aanbevolen: