Hoe Het Internet Op Megaphone Uit Te Schakelen Vanaf De Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Het Internet Op Megaphone Uit Te Schakelen Vanaf De Telefoon
Hoe Het Internet Op Megaphone Uit Te Schakelen Vanaf De Telefoon

Video: Hoe Het Internet Op Megaphone Uit Te Schakelen Vanaf De Telefoon

Video: Hoe Het Internet Op Megaphone Uit Te Schakelen Vanaf De Telefoon
Video: 📶 4G LTE USB-modem met WiFi van AliExpress / Review + Instellingen 2024, April
Anonim

Mobiele gebruikers kunnen het internet op Megafon vanaf hun telefoon uitschakelen om niet te veel te betalen voor onnodige diensten. Om dit te doen, biedt de operator aan om een van de speciale commando's op het mobiele apparaat te kiezen.

U kunt internet op Megafon uitschakelen vanaf uw telefoon
U kunt internet op Megafon uitschakelen vanaf uw telefoon

instructies:

Stap 1

Om het internet op Megafon vanaf uw telefoon volledig uit te schakelen, kiest u * 527 * 0 # vanaf het toetsenbord en drukt u op de beltoets. Na een tijdje ontvangt u een sms-melding dat de service succesvol is uitgeschakeld. Als je een internetverbinding hebt met een add-on in de vorm van Opera Mini, probeer dan het commando * 105 * 235 * 0 # om het uit te schakelen.

Stap 2

Gebruik een van de speciale commando's van je telefoon om het internet op Megafon uit te schakelen als onderdeel van een van de onbeperkte pakketten. Om bijvoorbeeld het Basispakket te deactiveren, kiest u * 236 * 1 * 0 #. U kunt het "Praktische" tarief annuleren met het commando * 753 * 0 #. Om het "Optimal" pakket te deactiveren, voert u het verzoek * 236 * 2 * 0 # uit, en het "Progressive" pakket - * 236 * 3 * 0 #. Ten slotte wordt het internet "Megafon-Maximum" uitgeschakeld door * 236 * 4 * 0 # in te voeren. Vergeet niet op de beltoets te drukken wanneer u klaar bent met het typen van een van de opdrachten.

Stap 3

Probeer onnodige mobiele internetopties van Megafon vanaf uw telefoon uit te schakelen. Dit omvat de optie "Verleng snelheid", die de verbindingssnelheid herstelt als het in het tarief gespecificeerde verkeerspakket wordt overschreden. Stuur hiervoor een leeg sms-bericht naar 000105906 of gebruik de combinatie * 752 #.

Stap 4

U kunt op Megafon ook internet uitschakelen via uw persoonlijke account op de website van de operator of hiervoor contact opnemen met de communicatiesalon. Dit kan echter meer tijd in beslag nemen, zo kunt u nauwkeuriger achterhalen welke internetopties actief zijn op uw tarief, en ervoor zorgen dat u de echt overbodige uitschakelt.

Stap 5

Als u niet weet welk type mobiel internet op uw apparaat actief is of hulp nodig heeft om de service te deactiveren, neem dan contact op met de ondersteuningsservice van de Megafon-operator op 0500. Druk in het hoofdmenu op de "0"-toets om verbinding te maken met de ondersteuning werknemer. Vraag hem de beschikbare opties te noemen of zet het internet meteen helemaal uit op je telefoon.

Aanbevolen: