Hoe Reclameboodschappen Op Een Mobiele Telefoon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Reclameboodschappen Op Een Mobiele Telefoon Uit Te Schakelen
Hoe Reclameboodschappen Op Een Mobiele Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Reclameboodschappen Op Een Mobiele Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Reclameboodschappen Op Een Mobiele Telefoon Uit Te Schakelen
Video: How to Disable / Turn OFF TalkBack on a Huawei Mate 10 Pro 2024, April
Anonim

Als een abonnee van een telecomoperator een speciale dienst actief heeft, worden sms-berichten met een reclamekarakter naar de telefoon gestuurd. Deze service kan echter meestal snel worden uitgeschakeld.

Hoe reclameboodschappen op een mobiele telefoon uit te schakelen
Hoe reclameboodschappen op een mobiele telefoon uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Abonnees van het bedrijf "Beeline" moeten de service genaamd "Chameleon" weigeren. Kies hiervoor het USSD-commando * 110 * 20 # op het toetsenbord van de mobiele telefoon. Je kunt ook het aparte Beeinfo-menu gebruiken. Klik erop en selecteer vervolgens de dienst waarin u geïnteresseerd bent. Zodra u de kolom "Activering" ziet, klikt u er eerst op en vervolgens op de knop "Uitschakelen".

Stap 2

Beeline-gebruikers kunnen ook services beheren met behulp van een zelfbedieningssysteem. Het bevindt zich op de website https://uslugi.beeline.ru. Dankzij dit kunt u niet alleen de "Kameleon" verlaten, maar ook andere diensten deactiveren, nieuwe aansluiten, het tariefplan wijzigen, factuurgegevens bestellen en zelfs een mobiel telefoonnummer blokkeren. Er is een wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot het systeem. Om het te krijgen, stuur een verzoek * 110 * 9 #. Uw login is het nummer van de telefoon zelf (geef deze alleen in tiencijferig formaat aan).

Stap 3

Mobiele operator "Megafon" maakt ook mailing naar zijn abonnees. De berichten maken reclame voor verschillende goederen en diensten en geven informatie over acties en kortingen. Om "Mobiele reclame" te weigeren, stuur sms zonder sms naar het korte nummer 9090. U ontvangt dan een bericht waarin u wordt gevraagd de activering te bevestigen of, omgekeerd, de dienst te deactiveren. Houd er rekening mee dat het verzenden van sms naar het opgegeven nummer alleen gratis is als u zich op uw thuisnetwerk bevindt. Bij elke roaming (nationaal, internationaal of intranet) betaalt u ervoor volgens de tarieven van uw tariefplan.

Stap 4

Meer gedetailleerde informatie is beschikbaar voor Megafon-abonnees door contact op te nemen met de communicatiesalon van een operator of door te bellen naar 0500. Daarnaast kunt u naar de officiële website https://szf.megafon.ru gaan en meer te weten komen over alle diensten waarin u geïnteresseerd bent.

Aanbevolen: