Hoe De Internet-MTS Op De Telefoon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Internet-MTS Op De Telefoon Uit Te Schakelen
Hoe De Internet-MTS Op De Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Internet-MTS Op De Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Internet-MTS Op De Telefoon Uit Te Schakelen
Video: КАК БЕСПЛАТНО РАЗДАТЬ БЕЗЛИМИТНЫЙ ИНТЕРНЕТ С ТЕЛЕФОНА (МТС, ТЕЛЕ2, БИЛАЙН, ...) - БЕСПЛАТНО 2024, April
Anonim

De tarieven voor het gebruik van mobiele netwerkbronnen zijn vrij hoog, dus abonnees willen vaak het MTS-internet op hun telefoons uitschakelen. Het is voldoende om een speciaal algoritme te volgen en u kunt gemakkelijk een onnodige service weigeren.

U kunt internet-MTS op uw telefoon uitschakelen
U kunt internet-MTS op uw telefoon uitschakelen

instructies:

Stap 1

U kunt het MTS-internet op uw telefoon uitschakelen met behulp van de "Mobile Assistant". Bel gewoon het verkorte nummer 0890 en u wordt naar het spraakmenu geleid. Wacht op de verbinding met de operator en laat weten dat je de mobiele internetservice wilt uitschakelen. Wees voorbereid om uw paspoortgegevens te verstrekken, evenals het mobiele telefoonnummer waarvoor de service moet worden gedeactiveerd.

Stap 2

Ontdek via de "Mobile Assistant" welk tarief je hebt geactiveerd. Meestal krijgen abonnees standaard het "BIT" -tarief, waardoor ze onbeperkt internet kunnen gebruiken. Om het onbeperkte BIT-internet van MTS te verbreken, stuurt u een sms met de tekst 9950 naar het korte nummer 111. Om het Super BIT-tarief uit te schakelen, stuurt u 6280 naar hetzelfde nummer. De operator kan je de acties vertellen om het internet tegen andere tarieven op te schorten. Daarnaast staat informatie hierover op de officiële website van MTS.

Stap 3

Gebruik uw persoonlijke account op de officiële website van de operator om de internetverbinding van MTS voor een dag of voor een langere periode te verbreken. Volg de onderstaande instructies om uw persoonlijke wachtwoord te verkrijgen. Ga naar het gedeelte met verbonden services en schakel het selectievakje uit naast alle regels die het woord "Internet" bevatten.

Stap 4

Neem contact op met een van de klantenservicecentra van de operator als u het mobiele internet van MTS wilt uitschakelen. Hier kunt u informatie krijgen over de kosten van alle momenteel aangesloten diensten, inclusief het gebruik van internet. Om ze allemaal of sommige uit te schakelen, vraagt u een disclaimerformulier aan, vult u het in en geeft u het aan de werknemers. Bij contact met een communicatiesalon dient u uw paspoort bij u te hebben.

Stap 5

In de gsm-salon kun je het internet ook opschorten als je modems van MTS gebruikt, of helemaal weigeren. Doe je dit niet op tijd, dan loopt de maandelijkse schuld op door onbetaalde abonnementskosten. Gebruikers die geen verbinding meer met internet hoeven te maken, vergeten dit vaak.

Stap 6

U kunt de automatische internetverbinding uitschakelen via uw telefooninstellingen. Indien u geen aangesloten tarieven heeft met een maand- of dagabonnement, volstaat het om niet te internetten op uw mobiele telefoon en wordt hiervoor geen geld van uw MTS-rekening afgeschreven.

Aanbevolen: