Datum En Tijd Instellen Op HTC

Inhoudsopgave:

Datum En Tijd Instellen Op HTC
Datum En Tijd Instellen Op HTC

Video: Datum En Tijd Instellen Op HTC

Video: Datum En Tijd Instellen Op HTC
Video: How to set the date and time on HTC One 801e M7 2024, Mei
Anonim

HTC-smartphones behoren tot de tien best verkochte mobiele elektronische apparaten op basis van het Android-besturingssysteem. Mensen die reizen hebben vaak een situatie waarin het nodig is om een nieuwe datum of tijd vast te stellen. Dit proces op smartphones met Android is eenvoudig.

Datum en tijd instellen op HTC
Datum en tijd instellen op HTC

instructies:

Stap 1

In het geval dat u de datum en tijd moet wijzigen, vindt u op het hoofdscherm van uw smartphone in de onderste, op een speciale knopregelbalk, een knop in de vorm van kleine 4 * 4 vierkanten. Op HTC-smartphones bevindt deze zich meestal aan de linkerrand. Klik er één keer kort op.

Stap 2

U komt in een menu met programmapictogrammen. Dit scherm kan naar rechts en links worden geveegd. Zoek het klokpictogram in de lijst met andere programma's. De locatie kan op uw verzoek worden gewijzigd. Na het starten van de applicatie ziet u een venster met toegang tot verschillende functies.

Stap 3

Selecteer nu met een korte druk het item "Wereldklok" in de lijst. Druk op de submenutoegangsknop op uw telefoon. Het wordt aangeduid door verschillende horizontale lijnen. Selecteer de regel "Lokale tijdinstelling".

Stap 4

Schakel het selectievakje Automatische synchronisatie uit. Als u deze stap niet overslaat, is handmatige tijdinstelling niet beschikbaar.

Stap 5

Nu kunt u de datum en tijd wijzigen via het carrouselmenu en het datum- en tijdformaat kiezen dat bij u past.

Stap 6

Nadat u op de knop hebt gedrukt om toegang te krijgen tot de lijst met programma's op de hoofdschermen, kunt u bovendien het programma "Instellingen" selecteren.

Stap 7

Selecteer in het venster dat verschijnt "Datum en tijd". Zorg ervoor dat u in het venster dat verschijnt het vinkje bij "Automatisch" uitschakelt. Het instellen en wijzigen van de datum en tijd wordt voor u beschikbaar.

Stap 8

Klik op het item "Datum instellen" en selecteer de datum, de maand en het jaar in het uitklapvenster. Bevestig de wijziging door op de knop "Installeren" te klikken.

Stap 9

Selecteer "Tijd instellen". Bevestig na het instellen van de tijd ook uw keuze.

Stap 10

Daarnaast kunt u hier een tijdzone, 21- of 12-uurs tijdformaat en verschillende datumformaten kiezen.

Stap 11

Nadat u klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen, keert u terug naar het hoofdscherm door op de Home-knop te drukken of door meerdere keren op de Terug-toets te drukken.

Aanbevolen: