De Datum En Tijd Instellen Op Een PDA

Inhoudsopgave:

De Datum En Tijd Instellen Op Een PDA
De Datum En Tijd Instellen Op Een PDA

Video: De Datum En Tijd Instellen Op Een PDA

Video: De Datum En Tijd Instellen Op Een PDA
Video: Datum en tijd instellen 2024, Mei
Anonim

Pocket personal computer, of kortweg PDA, wordt niet voor niets 'personal digital secretaresse' genoemd. Moderne PDA's hebben een vrij breed scala aan functies waarmee niet alleen informatie kan worden georganiseerd, maar ook kan worden gebeld vanaf een "PDA". Voor een correcte werking moet deze elektronische organizer vooraf worden geconfigureerd met de juiste datum en tijd.

De datum en tijd instellen op een PDA
De datum en tijd instellen op een PDA

Noodzakelijk

  • - instructies voor het werken met een PDA;
  • - Persoonlijke computer;
  • - installatieschijf.

instructies:

Stap 1

Lees de instructies voor uw Pocket PC. Afhankelijk van een specifieke fabrikant of PDA-model, kan het instellen van de datum en tijd zijn eigen kenmerken hebben. Denk bijvoorbeeld aan de volgorde van stappen voor het instellen van een apparaat met het besturingssysteem Windows Mobile.

Stap 2

Als dit de eerste keer is dat u de Pocket Laptop na aankoop instelt, synchroniseert u eerst de PDA met uw desktopcomputer. Plaats hiervoor de bij de PDA geleverde installatie-cd in het cd-rom-station van de computer.

Stap 3

Installeer en configureer Microsoft Outlook op uw computer. Dit is nodig om uw contacten, taken, e-mailberichten en agenda te synchroniseren met uw pc-instellingen.

Stap 4

Sluit uw PDA aan op uw desktopcomputer. Sluit het ene uiteinde van de kabel aan op een USB-poort op uw computer en het andere op de dockingpoort van uw draagbare apparaat. Zorg ervoor dat de laptop is ingeschakeld.

Stap 5

Installeer de systeemcrack vanaf de cd die bij de PDA is geleverd. Plaats de schijf in de lezer, selecteer de items "Russische taalondersteuning" en "Russifier" in het hoofdmenu. Kies ook de volledige of vereenvoudigde versie van de crack. Klik op de knop "Installeren" en volg de instructies die op het computerscherm verschijnen.

Stap 6

Ga na het installeren van de crack naar de datum- en tijdinstellingen. Open het Vandaag-scherm op uw Pocket PC. Wanneer u uw Pocket PC voor het eerst overdag inschakelt, of na enkele uren van inactiviteit, wordt dit scherm automatisch geopend. Het toont taken, geplande afspraken en andere nuttige informatie.

Stap 7

Klik op de knop "Start" en selecteer "Instellingen" in het menu dat verschijnt. Ga naar het tabblad "Systeem" en vervolgens naar het gedeelte "Klok en alarmen". Selecteer op het tabblad "Tijd" de tijdzone waarin u zich momenteel bevindt. Stel de huidige datum en tijd in door te controleren bij een betrouwbare bron. Als je een internetverbinding hebt ingesteld, kan de tijd automatisch worden aangepast. Het instellen van de datum en de huidige tijd is nu voltooid.

Aanbevolen: