Datum En Tijd Instellen Op IPad

Inhoudsopgave:

Datum En Tijd Instellen Op IPad
Datum En Tijd Instellen Op IPad

Video: Datum En Tijd Instellen Op IPad

Video: Datum En Tijd Instellen Op IPad
Video: Manually Set the Date & Time and Time Zone on iPad 2024, Mei
Anonim

De aanwezigheid van klokken op de displays van elektronische gadgets is gemeengoed geworden. Als u een smartphone of elektronische speler heeft en deze vaak gebruikt, hoeft u geen polshorloge te dragen. Het volstaat om op het scherm van uw toestel te letten. Onder dergelijke elektronische apparaten vallen de producten van Apple op - iPad in het bijzonder.

Datum en tijd instellen op iPad
Datum en tijd instellen op iPad

Het is nodig

  • - ipad;
  • - kennis van de huidige of gewenste datum.

instructies:

Stap 1

Druk eerst op de "Home"-knop om naar de hoofdschermen te gaan.

Stap 2

Blader door ze totdat u een pictogram vindt met de tekst "Instellingen". Start het setup-programma door erop te klikken.

Stap 3

Er wordt een nieuw venster geopend waarin u toegang krijgt tot de instellingen van uw apparaat. Bestudeer het zorgvuldig en zoek het item "Algemeen". Activeer deze door erop te klikken.

Stap 4

Nu moet u het item "Datum en tijd" selecteren. Dit moet u ook doen door erop te klikken. Een venster met informatie over de huidige werkelijke datum en tijd zou op het iPad-scherm moeten verschijnen.

Stap 5

Klik kort op het touchscreen in het datumgebied. U ziet een carrouselmenu met maanden van januari tot december en nummers die overeenkomen met de data. Scroll door het menu om de gewenste maand en datum te selecteren. Klik daarna op een leeg gedeelte van het scherm om de gewijzigde datum te activeren. U kunt ook direct naar de tijdinstellingen gaan door deze functie te activeren door kort op de datum te drukken. Als u na het wijzigen van de huidige datum op de rechterknop drukt, wordt de vorige waarde hersteld.

Stap 6

Wanneer u op de datum op het scherm klikt, kunt u het 12- of 24-uurs datumformaat configureren en de overgang naar zomertijd en terug instellen. Dit wordt echter niet aanbevolen vanwege een fout die optreedt.

Stap 7

Zoek het item "Datum en tijd instellen" en klik erop. Stel de gewenste tijd in via het carrouselmenu.

Stap 8

Tik na het instellen van de tijd op het scherm in een vrije ruimte. De huidige tijd verandert. Door op de rechterknop te drukken, wordt de vorige waarde hersteld.

Stap 9

Onthoud dat het wijzigen van de datum en tijd ertoe kan leiden dat de datum van hun creatie (bij het terugzetten van de datum en tijd) voor de huidige zal liggen. Dit zal geen fout zijn.

Aanbevolen: