Datum En Tijd Instellen Op De IPhone

Inhoudsopgave:

Datum En Tijd Instellen Op De IPhone
Datum En Tijd Instellen Op De IPhone

Video: Datum En Tijd Instellen Op De IPhone

Video: Datum En Tijd Instellen Op De IPhone
Video: All iPhones: Date & Time Greyed Out? Can't Set Manually? FIXED! 2024, Mei
Anonim

De wereld zag de iPhone voor het eerst in 2007. Sinds die tijd is een smartphone van Apple al enorm populair geworden, zowel in Rusland als over de hele wereld. Veel functies op deze smartphone zijn geautomatiseerd, maar soms moeten handmatige instellingen worden toegepast. In dergelijke gevallen is het handig om te weten hoe u zelf de datum en tijd op de iPhon kunt instellen.

Datum en tijd instellen op de iPhone
Datum en tijd instellen op de iPhone

instructies:

Stap 1

Zet je smartphone aan en wacht tot het besturingssysteem volledig is geladen. Zorg ervoor dat uw telefoon volledig operationeel is. Open het venster Instellingen op uw iPhone. Klik op het tabblad Algemeen. Open het nieuwe tabblad Datum en tijd.

Stap 2

Zorg ervoor dat de automatische tijdinstelling is uitgeschakeld. Schakel hiervoor het selectievakje Automatisch instellen uit. Selecteer op hetzelfde tabblad de tijdweergavemodus - 12-uurs of 24-uurs.

Stap 3

Stel uw tijdzone in. Om dit te doen, selecteert u "Tijdzone" en selecteert u vervolgens een stad uit de beschikbare lijst. Als uw stad niet in de lijst staat, selecteert u de dichtstbijzijnde stad met dezelfde tijdzone als de uwe. Stel uw eigen datum en tijd in. Ga hiervoor naar het tabblad Datum & Tijd.

Stap 4

Sluit de voorkeuren af en vergeet niet om eventuele wijzigingen op te slaan.

Stap 5

Als u de functie van de klok op uw smartphone wilt uitbreiden, deze wilt converteren naar wereldtijd, het uiterlijk wilt veranderen en andere unieke functies wilt toevoegen, download dan het Night Stand HD-programma. Volg de link https://itunes.apple.com/ru/app/night-stand-hd-lite-the-best/id387703285?mt=8. Klik in het geopende venster op "Gratis download".

Stap 6

Download de app naar je iPhone. Wacht tot de informatie volledig is gedownload naar uw smartphone, onderbreek de overdracht van datapakketten niet. Controleer de nieuw gedownloade applicatie op virussen met de ingebouwde antivirus. Controleer altijd alle downloadbare inhoud op malware - dit houdt uw smartphone veilig.

Stap 7

Open het installatieprogramma en volg de instructies die de installatievolgorde in detail uitleggen. Na installatie biedt de applicatie u de volgende functies: multifunctionele stopwatch; de mogelijkheid om muziek van de iPod op het alarm in te stellen; ingebouwde functies, bijvoorbeeld het weer in verschillende steden; kleurrijke wereldklok; Nixie is een nieuwe, doordachte tot in het kleinste detail skin.

Aanbevolen: