Java-games Downloaden

Inhoudsopgave:

Java-games Downloaden
Java-games Downloaden

Video: Java-games Downloaden

Video: Java-games Downloaden
Video: Как скачать java games 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons doen meer dan alleen communicatieapparatuur. Ondersteuning voor gaming-applicaties stelt gebruikers in staat ze te gebruiken voor entertainmentdoeleinden. Vaak is de set standaardspellen niet genoeg, dus de taak van het downloaden van nieuwe java-spellen wordt.

Java-games downloaden
Java-games downloaden

instructies:

Stap 1

Een van de gemakkelijkste manieren is om Java-games rechtstreeks vanaf je telefoon te downloaden. Start hiervoor de ingebouwde mobiele internetbrowser of een van de applicaties van derden. Voer in de adresbalk het adres in van de site waar de java-games die je wilt downloaden zich bevinden. Zoek de game-applicatie waarin je geïnteresseerd bent en selecteer deze. Er verschijnt een systeembericht waarin u wordt gevraagd of u het bestand wilt downloaden. Antwoord bevestigend. Daarna begint het proces van het installeren van de game op de telefoon. Wacht tot het voorbij is. Installeer op dezelfde manier andere gewenste java-games op je telefoon.

Stap 2

Een andere manier is om games te downloaden met behulp van een computer. Start een webbrowser op uw pc. Ga naar de site waar de java-games staan die je wilt downloaden. Sla de bestanden op in.jar-indeling op de harde schijf van uw computer.

Stap 3

Sluit uw mobiele telefoon met een USB-kabel aan op uw computer. Ook hiervoor kunt u een van de ondersteunde draadloze datatransmissietechnologieën gebruiken - infraroodpoort, bluetooth, Wi-Fi. Wacht terwijl het systeem de verbinding van een nieuw apparaat detecteert.

Stap 4

Selecteer de vereiste Java-gamebestanden, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Kopiëren". Gebruik de verkenner van het besturingssysteem, open de directory van de telefoon, ga naar de map met games, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken". Wacht tot het einde van het kopieerproces.

Stap 5

Voor sommige telefoonmodellen zijn er speciale programma's die zijn ontworpen om met een computer te werken. In de regel worden ze in een set geleverd. Sluit je telefoon aan op je computer en voer zo'n programma uit. Zodra uw mobiele apparaat is gevonden, selecteert u Toepassingen. Selecteer in het juiste venster het Java-spelbestand en klik op de knop Installeren. Wacht tot het spel klaar is met downloaden naar je telefoon.

Aanbevolen: