Hoe Een Java-toepassing Te Downloaden Download

Inhoudsopgave:

Hoe Een Java-toepassing Te Downloaden Download
Hoe Een Java-toepassing Te Downloaden Download
Anonim

De telefoon is allang niet alleen een communicatiemiddel geworden, maar ook een universele manier van vrijetijdsbesteding. Met zijn hulp kunnen we films kijken, naar muziek luisteren en ook java-applicaties gebruiken voor zowel werk als entertainment. Toepassingen kunnen van de meest uiteenlopende aard zijn - van minigames tot volwaardige woordenboeken of instant messengers en webbrowsers. Om de Java-toepassing waarin u geïnteresseerd bent te laden, kunt u een van de onderstaande methoden gebruiken.

Hoe een Java-toepassing te downloaden download
Hoe een Java-toepassing te downloaden download

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om apps van vrienden te downloaden. In dit geval moet je je telefoon controleren op de aanwezigheid van een bluetooth-adapter of infraroodpoort. Als de telefoon van uw vriend dezelfde methodes voor gegevensoverdracht ondersteunt als die van u, en ook java-toepassingen kan overbrengen, hoeft u alleen maar een bestand van zijn telefoon naar die van u over te zetten. Zet de juiste adapter aan en wacht tot er een verzoek voor bestandsoverdracht wordt verzonden vanaf de telefoon van je vriend. Accepteer daarna het bestand, sla het indien nodig op in de gewenste map en wacht tot de overdracht is voltooid.

Stap 2

U kunt de Java-toepassingen waarin u geïnteresseerd bent ook downloaden via de browser van uw telefoon. Gebruik hiervoor een zoekmachine zoals yandex of google, om sites te plaatsen met de inhoud waarin u geïnteresseerd bent. Volg daarna de link naar de site, zoek de applicatie die je nodig hebt en klik op de downloadlink. Sla de applicatie op in het telefoongeheugen en wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 3

Als de vorige methoden niet bij u passen, zoek en download dan de Java-toepassingen waarin u geïnteresseerd bent om uw computer te gebruiken. Bewaar ze in een aparte map. De eenvoudigste manier om Java-applicaties te downloaden, is door een datakabel of een geheugenkaart van uw telefoon te gebruiken - het hangt allemaal af van de configuratie en functionaliteit. Als u een datakabel gebruikt, installeer dan eerst de stuurprogramma's en software die bij de synchronisatie van uw telefoon met de computer en download vervolgens de toepassing. Als uw telefoon verwisselbare geheugenkaarten ondersteunt, verwijdert u deze uit de telefoon, plaatst u deze in de computer met behulp van een kaartlezer en kopieert u de toepassing ernaar. Plaats vervolgens de geheugenkaart terug in de telefoon.

Aanbevolen: