Hoe Liedjes Downloaden Naar IPhone

Inhoudsopgave:

Hoe Liedjes Downloaden Naar IPhone
Hoe Liedjes Downloaden Naar IPhone

Video: Hoe Liedjes Downloaden Naar IPhone

Video: Hoe Liedjes Downloaden Naar IPhone
Video: How To Download Music On Iphone In Ios 14 (No computer) 2024, April
Anonim

Het proces van het overbrengen van gegevens, inclusief audiobestanden en podcasts, van uw computer naar uw mobiele apparaat wordt synchronisatie genoemd. Synchronisatie van iPhones van elke generatie kan worden uitgevoerd met iTunes in automatische of handmatige modus.

Hoe liedjes downloaden naar iPhone
Hoe liedjes downloaden naar iPhone

Het is nodig

iTunes-programma

instructies:

Stap 1

Gebruik de meegeleverde USB-verbindingskabel om de iPhone op uw computer aan te sluiten en wacht tot iTunes automatisch wordt gestart om de vereiste audiobestanden te synchroniseren.

Stap 2

Richt uw iPhone in de apparaatmap van het geopende toepassingsvenster en ga naar het tabblad "Muziek".

Stap 3

Vink het vakje naast Muziek synchroniseren aan en zorg ervoor dat er voldoende vrije ruimte is op uw mobiele apparaat. Deze informatie is beschikbaar onderaan het dialoogvenster in een speciale indicator voor vol geheugen.

Stap 4

Pas het selectievakje toe op het veld "Volledige bibliotheek" om alle audiobestanden in automatische modus naar de iPhone over te brengen en klik op de knop "Toepassen" om de opdracht te bevestigen.

Stap 5

Ga naar het tabblad Podcasts en schakel het selectievakje in op het vak Podcasts synchroniseren om de geselecteerde gegevens over te zetten naar uw mobiele apparaat.

Stap 6

Pas het selectievakje toe op het veld "Automatisch inschakelen" en geef de gewenste optie op:

- alle niet-afgespeelde afleveringen;

- alle nieuwe releases;

- alle podcasts;

- geselecteerde podcasts.

Stap 7

Klik op de knop "Toepassen" om de uitvoering van de synchronisatieopdracht te bevestigen of ga naar het tabblad "Bladeren" om de handmatige overdracht van audiobestanden uit te voeren.

Stap 8

Schakel het selectievakje naast 'Muziek en video's handmatig verwerken' in. Met deze actie worden alle automatische synchronisatiegegevens voor audio- en videobestanden verwijderd.

Stap 9

Bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop "Toepassen" te klikken en terug te keren naar het tabblad "Muziek" van het venster met mobiele apparaten.

Stap 10

Specificeer de afspeellijsten die moeten worden gesynchroniseerd in de lijst en klik op de knop "Toepassen" om de uitvoering van de opdracht te bevestigen.

Stap 11

Klik op het driehoekje naast je iPhone-pictogram in de lijst met mobiele apparaten en selecteer de muziekbibliotheek om de automatisch vullende vrije ruimte op je apparaat in te schakelen.

Stap 12

Klik op de knop Automatisch aanvullen om te bevestigen dat de geselecteerde wijzigingen zijn toegepast.

Aanbevolen: