Muziek Downloaden Naar IPhone

Inhoudsopgave:

Muziek Downloaden Naar IPhone
Muziek Downloaden Naar IPhone

Video: Muziek Downloaden Naar IPhone

Video: Muziek Downloaden Naar IPhone
Video: How To Download Music On Iphone In Ios 14 (No computer) 2024, April
Anonim

De iPhone is een moderne multimedia harvester. Bevat ondersteuning voor vele toepassingen. Dit toestel heeft een sprong gemaakt op de smartphonemarkt. Tegenwoordig is het erg populair. Muziek downloaden gaat via de iTunes Store-service - het kost geld. En voor een gratis download kunt u het iTunes-computerprogramma van Apple of programma's van derden (iPhone PC Suite, iFunBox) gebruiken.

Muziek downloaden naar iPhone
Muziek downloaden naar iPhone

Het is nodig

Apple iTunes-software

instructies:

Stap 1

iTunes is een volledig gratis mediaspeler. Het is ontworpen om audio- en video-opnamen (iPod, Apple TV, iPhone,) af te spelen, muziek te zoeken en te kopen in de online iTunes Store en om informatie uit te wisselen tussen Apple-apparaten.

Stap 2

Standaard gebruikt het iTunes-hulpprogramma AAC-audio met een bitsnelheid van 128 kbps. In dit formaat worden alle nummers uit de iTunes Store gedownload. Maar de ingebouwde encoder van het programma kan nu worden geconfigureerd voor het meest voorkomende MP3-formaat. Muziek die u in de iTunes Store koopt, heeft ingebouwde beveiliging en is niet gecodeerd in andere indelingen. U kunt op de volgende manier uit deze situatie komen: schrijf de benodigde nummers naar een schijf en kopieer ze vervolgens van de schijf in elk formaat.

Stap 3

Om muziek naar de iPhone te uploaden, moet u het volgende doen: klik op "Bestand" - "Bestand aan de bibliotheek toevoegen".

Stap 4

Zoek in het geopende venster naar bestanden. Voeg de gevonden bestanden toe aan het programmavenster.

Stap 5

Open het tabblad IPhone - selecteer de benodigde bestanden - klik op de knop "Synchroniseren". Nadat u deze stappen hebt voltooid, start u de iPhone en controleert u alle muziek die u naar uw smartphone hebt gekopieerd.

Stap 6

Om onnodige muziekbestanden te verwijderen, moet u naar de map "Muziek" gaan - onnodige bestanden markeren - ze verwijderen door op de knop Verwijderen te klikken.

Aanbevolen: