Hoe Java Naar De Telefoon Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Java Naar De Telefoon Te Downloaden
Hoe Java Naar De Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe Java Naar De Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe Java Naar De Telefoon Te Downloaden
Video: Minecraft Java on Android - Full MCinaBox Tutorial [new download link!] 2024, April
Anonim

Een mobiele telefoon is nu niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een universele manier om je vrije tijd door te brengen. Met behulp van programma's die op de telefoon zijn geïnstalleerd, kunt u niet alleen spelen, boeken lezen, maar ook online gaan. Daarom zijn java-applicaties tegenwoordig erg populair.

Hoe Java naar de telefoon te downloaden
Hoe Java naar de telefoon te downloaden

Het is nodig

  • - telefoon
  • - USB-kabel
  • - geheugenkaart
  • - een computer
  • - Internettoegang vanaf de telefoon

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om applicaties van andere telefoons te downloaden. Als je mobiel een bluetooth-adapter of infraroodpoort ondersteunt, dan is deze methode geschikt voor jou. Kijk goed of de telefoon van uw vriend gegevensoverdrachtmethoden ondersteunt die identiek zijn aan die van u. Als alles in orde is, zet u het bestand over van zijn mobiel naar de uwe. Om dit te doen, zet u de juiste adapter aan en wacht u op het verzoek tot overdracht van de toepassing, dat vanaf de telefoon van uw vriend moet worden verzonden. Accepteer vervolgens het bestand en sla het op in een map.

Stap 2

U kunt de toepassingen waarin u geïnteresseerd bent ook downloaden met uw mobiele browser. Ga naar internet, open de site van de zoekmachine (yandex.ru, google.com, enz.) om bronnen te vinden met de inhoud waarin u geïnteresseerd bent. Volg daarna de link naar de website, zoek de java-applicatie die je nodig hebt en klik op de downloadlink. Sla het programma vervolgens op uw telefoon op en wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 3

Als deze methoden plotseling niet bij u passen, zoek en download dan de toepassingen waarin u geïnteresseerd bent op uw computer. Sla ze op in een map. De eenvoudigste manier om Java-programma's van pc naar telefoon over te zetten, is door een USB-kabel of geheugenkaart te gebruiken.

Stap 4

Om een USB-kabel te gebruiken, installeert u eerst de stuurprogramma's die worden geleverd bij het synchroniseren van uw mobiele telefoon met uw computer. Download dan de app.

Stap 5

Als u Java-toepassingen van een computer naar een telefoon wilt overbrengen met behulp van een geheugenkaart, doet u dit: plaats de flashdrive in de kaartlezer en vervolgens in de USB-connector van de pc. Open Mijn computer en zoek uw apparaat daar op. Open vervolgens de map waarin u de java-toepassing wilt plaatsen. Controleer of u het gewenste programma naar uw telefoon hebt overgebracht. Als de applicatie werkt, dan heb je alles goed gedaan.

Aanbevolen: