Hoe Een Java-applicatie Naar De Telefoon Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Java-applicatie Naar De Telefoon Te Downloaden
Hoe Een Java-applicatie Naar De Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe Een Java-applicatie Naar De Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe Een Java-applicatie Naar De Telefoon Te Downloaden
Video: How to install java compiler in mobile phonešŸ”„šŸ”„|tamil 2024, Mei
Anonim

Java-technologie is een schat aan handige functies in een mobiele telefoon. Met deze technologie breid je de mogelijkheden van je toestel bijna uit tot een multifunctioneel gadget. Als de bescherming van de fabrikant u eerder niet toestond om extra games naar uw telefoon te downloaden, is dit tegenwoordig mogelijk via Java.

Hoe een Java-applicatie naar de telefoon te downloaden
Hoe een Java-applicatie naar de telefoon te downloaden

instructies:

Stap 1

Bestudeer de opties zorgvuldig en kies de methode om de applicatie te downloaden die voor u geschikt is. Aangezien bekabeld internet en Wi-Fi vaker voorkomen, is het sneller om de technologie vanaf het netwerk naar een pc te downloaden en vervolgens naar de telefoon te downloaden. In dit geval kan de verbinding elk zijn, wat beschikbaar is: USB-kabel, infraroodverbinding of Bluetooth. Zoek of installeer een stuurprogramma, software om het telefoonmodel met de computer te synchroniseren, anders kunnen ze elkaar niet "herkennen".

Stap 2

Als uw vrienden deze nieuwigheid al hebben, download deze dan in slechts enkele minuten met behulp van een adapter (infraroodpoort). Schakel de infraroodpoort in, zoek het verzoek voor bestandsoverdracht, controleer vanaf welke telefoon en wat naar u wordt doorgestuurd, bevestig de actie. Sla het na ontvangst op in een map die speciaal is bedoeld voor programma's.

Stap 3

Als je telefoon is verbonden met mobiel internet, gebruik dan de browserdownload (browser). Zorg ervoor dat de site van waaruit de download wordt gemaakt, is aangepast voor de overdrachtsfunctie naar een mobiel apparaat. Klik op de link, zoek de titel, klik op downloaden. Haast u niet om af te sluiten, gegevensoverdracht kan enige tijd duren. Verplaats vervolgens Java standaard van het "downloads"-bestand naar de "applications"-map.

Stap 4

Het is geweldig als je telefoon ruimte heeft voor miniatuur verwijderbare geheugenkaarten. Kopieer het gewenste programma ernaar, steek het weer in de telefoonconnector, de applicatie is automatisch beschikbaar. Online games, chatten met vrienden overal ter wereld, complexe financiƫle berekeningen, toegang tot 3D-video en afbeeldingen, alle beschikbare applets - deze variatie kunt u gebruiken wanneer u Java downloadt. Ga naar de officiƫle website van de ontwikkelaars https://www.java.com en ontdek het zelf.

Aanbevolen: