Foto's Van Je Telefoon Bekijken

Inhoudsopgave:

Foto's Van Je Telefoon Bekijken
Foto's Van Je Telefoon Bekijken

Video: Foto's Van Je Telefoon Bekijken

Video: Foto's Van Je Telefoon Bekijken
Video: Android - Foto's van smartphone naar de computer brengen 2024, Mei
Anonim

De meeste moderne mobiele telefoons hebben ingebouwde camera's en degenen die dat niet hebben, kunnen foto's van andere mobiele gebruikers ontvangen. Het is echter niet erg handig om ze zelfs op het grootste scherm te bekijken volgens de normen van mobiele telefoons. De oplossing voor het probleem dat aan de oppervlakte ligt, is om hiervoor een verbinding met een computer te gebruiken.

Foto's van je telefoon bekijken
Foto's van je telefoon bekijken

instructies:

Stap 1

Sluit uw telefoon via USB aan op uw computer als uw telefoon een mini-USB-aansluiting heeft. Een aansluitsnoer, dat aan de ene kant een USB-connector en aan de andere kant een mini-USB-connector heeft, wordt meestal meegeleverd in de set accessoires die bij een mobiele telefoon wordt geleverd. Na het aansluiten herkent het besturingssysteem van de computer het nieuwe apparaat als een externe schijf en kun je deze op dezelfde manier gebruiken als bijvoorbeeld een flashdrive. Dat wil zeggen, het is voldoende om Windows Verkenner te starten door op de toetscombinatie win + e te drukken, de map met foto's op de aangesloten telefoon te openen en ze op dezelfde manier te bekijken als u gewoonlijk naar afbeeldingen op een computer kijkt.

Stap 2

Als uw telefoon extra software nodig heeft om met een computer te werken, moet deze worden geïnstalleerd voordat u het apparaat op de computer aansluit. Gebruik de optische schijf die bij uw telefoon is geleverd, of download het installatieprogramma van de website van de fabrikant van uw mobiele telefoon, als deze niet beschikbaar is. In dit geval moet u foto's van uw telefoon naar uw computer kopiëren met behulp van het geïnstalleerde programma. Wanneer u bent aangesloten op een computer, moet u mogelijk de vraag over het type verbinding correct beantwoorden: USB-opslag, muziekbestanden overbrengen of videobestanden overbrengen.

Stap 3

Als uw computer een ingebouwd Bluetooth-communicatieapparaat heeft en in uw telefoon zit, kunt u dit gebruiken om foto's van uw telefoon over te zetten. In dit geval moet u na het detecteren van het apparaat mogelijk het type verzonden gegevens selecteren.

Stap 4

Stuur de foto via MMS naar uw e-mailadres, als de e-mailservice die u gebruikt deze functie ondersteunt, en ontvang deze vervolgens via uw computer.

Aanbevolen: