Hoe Foto's Van Telefoon Naar Telefoon Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Van Telefoon Naar Telefoon Te Verzenden
Hoe Foto's Van Telefoon Naar Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Foto's Van Telefoon Naar Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Foto's Van Telefoon Naar Telefoon Te Verzenden
Video: Android Data Transfer to New Phone | Contacts, Text, Pictures, Music, Games 2024, April
Anonim

Veel mobiele telefoons zijn uitgerust met een goede camera waarmee je vrij hoge kwaliteit foto's kunt maken. Met uw mobiele telefoon kunt u foto's van de ene telefoon naar de andere verzenden. Er zijn verschillende manieren om foto's met anderen te delen via uw mobiele telefoon.

Hoe foto's van telefoon naar telefoon te verzenden
Hoe foto's van telefoon naar telefoon te verzenden

instructies:

Stap 1

Gebruik Bluetooth, dat in de meeste moderne telefoons is ingebouwd. Breng een verbinding tot stand tussen mobiele telefoons en breng de gewenste foto over. Om dit te doen, zoekt u de gewenste afbeelding, drukt u op de knop "Opties" en vervolgens op "Verzenden". Zoek Bluetooth in het voorgestelde submenu. Als er een ander apparaat wordt gevonden als resultaat van het zoeken, start dan de bestandsoverdracht. De afstand tussen twee mobiele telefoons mag niet groter zijn dan tien meter.

Stap 2

Profiteer van het verzenden van mms met een afbeelding van het ene apparaat naar het andere. Zoek het item "Berichten" in het menu van de mobiele telefoon. Klik vervolgens op de knop "MMS-berichten" en vervolgens op "Maken". Het is noodzakelijk om het gewenste type foto of afbeelding toe te voegen dat u naar een vriend of kennis wilt sturen. Vind het in de "Review". Geef in de adresboeklijst het abonneenummer op naar wie u de foto wilt sturen. Klik op "Voltooien", het bericht wordt verzonden. Als deze methoden niet geschikt zijn voor het overzetten van bestanden, probeer dan een andere optie.

Stap 3

Pas het systeem voor het delen van bestanden toe. Dit is een bron die gebruikers een plek biedt voor bestanden en constante toegang tot deze bestanden op internet. Er zijn veel van dergelijke services en u kiest degene die handiger in gebruik is. U moet de foto in uw telefoon openen en op "Download" klikken op de bijbehorende pagina van de website. Nadat de download heeft plaatsgevonden, ontvangt u de link waar u het bestand kunt downloaden. Deel het nu met je vrienden. Gebruik een service voor het delen van bestanden en maak een wachtwoord voor het downloaden van foto's om te voorkomen dat ze door vreemden worden gebruikt.

Aanbevolen: