Hoe U De Kwaliteit Van Foto's Van Uw Telefoon Kunt Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe U De Kwaliteit Van Foto's Van Uw Telefoon Kunt Verbeteren
Hoe U De Kwaliteit Van Foto's Van Uw Telefoon Kunt Verbeteren

Video: Hoe U De Kwaliteit Van Foto's Van Uw Telefoon Kunt Verbeteren

Video: Hoe U De Kwaliteit Van Foto's Van Uw Telefoon Kunt Verbeteren
Video: IMPROVE Nearly ANY Smartphone CAMERA With This TRICK! 2024, April
Anonim

Foto's gemaakt met mobiele telefooncamera's zijn vaak niet ideaal. De belangrijkste nadelen van dergelijke afbeeldingen zijn lage resolutie, kleurruis en wazige contouren van objecten. U kunt de foto gedeeltelijk verbeteren met de grafische editor Adobe Photoshop.

Hoe u de kwaliteit van foto's van uw telefoon kunt verbeteren
Hoe u de kwaliteit van foto's van uw telefoon kunt verbeteren

instructies:

Stap 1

Download Adobe Photoshop en sleep de voor bewerking voorbereide foto naar het programmavenster. Dupliceer de afbeeldingslaag. Selecteer hiervoor het item Dupliceren in het menu Afbeelding. Pas de helderheid op een van de volgende manieren aan terwijl de gemaakte laag is geselecteerd. Open in het menu Afbeelding de instellingen voor Helderheid/Contrast. Verplaats de schuifregelaars om de juiste verlichtingsoptie te selecteren.

Stap 2

Een beter resultaat kan worden bereikt met de tool Niveaus uit de categorie Aanpassingen. Wijzig in het toolvenster de helderheid van de afbeelding met de zwart-witte schuifregelaar. Nadat u de beste optie heeft gekozen, bevestigt u uw keuze. In de automatische modus kunt u de helderheid van het beeld verbeteren met de opdracht Automatisch contrast, aangeroepen vanuit het item Aanpassingen.

Stap 3

De foto kan worden verscherpt met behulp van het High Pass-filter. Maak een kopie van de laag zoals hierboven beschreven. Pas dit filter toe op de bovenste laag. Het is te vinden in het subitem Overig van het menu Filter. Pas de filteractie zo aan dat alleen de omtreklijnen van de objecten die u wilt verscherpen in de afbeelding zichtbaar zijn. Wijzig de overvloeimodus van de bovenste laag in Overlay en pas de dekking aan door de schuifregelaar naast het woord Dekking te verplaatsen.

Stap 4

Om kleurruis te verwijderen, hebt u het deelvenster Kanalen nodig. Als u het niet kunt vinden, klikt u op het hoofdmenu-item van Windows, zoekt u het woord Kanalen in de lijst en markeert u het met een selectievakje. Daarna wordt het paneel toegevoegd aan het werkgebied van het programma. Dit paneel weerspiegelt de kleurkanalen van het beeld.

Stap 5

Selecteer het kanaal met de naam Rood zodat het oogpictogram zich alleen tegenover dit kanaal bevindt. Als de afbeelding korrelig is, past u het filter Ruis verminderen toe onder Ruis in het menu Filter. Experimenteer met de instellingen in het filtervenster. Kies een optie die de meeste ruis verwijdert. Herhaal deze stap vervolgens voor de groene en blauwe kanalen.

Aanbevolen: