Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Megafon-telefoon Naar Een Andere Telefoon Van Mobiele Operators

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Megafon-telefoon Naar Een Andere Telefoon Van Mobiele Operators
Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Megafon-telefoon Naar Een Andere Telefoon Van Mobiele Operators
Anonim

Heel vaak zijn er verschillende situaties waarin het nodig is om geld van de ene naar de andere telefoon over te maken. Hoe doe je dit met de mobiele operator Megafon?

Hoe geld over te zetten van een Megafon-telefoon naar een andere telefoon van mobiele operators
Hoe geld over te zetten van een Megafon-telefoon naar een andere telefoon van mobiele operators

Door de moderne ontwikkeling van technologie kunt u gemakkelijk geld van de ene telefoon naar de andere overboeken. Dit is nodig wanneer u de telefoon van een vriend of familielid moet opwaarderen, voor een bepaalde dienst moet betalen, enzovoort.

Hoe geld over te maken op Megafon

Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Een van de meest populaire opties is het verzenden van een sms naar het korte nummer 3116 met de vermelding in de tekst van het bericht van het abonneenummer zonder de landcodewaarde (zonder het nummer 8) en de hoeveelheid verzending via een spatie, bijvoorbeeld: 920 ****** (spatie) 300. Een dergelijke overdracht kan niet hoger zijn dan 5.000 roebel.

Deze operator heeft ook een "Mobile Transfer"-service. Om dit te doen, belt u * 133 * 300 * het nummer van de ontvanger zonder 8 # op het toetsenbord van de telefoon. Bovendien kunt u met deze methode geld overmaken naar andere mobiele operators. Maar deze overdracht mag 500 roebel niet overschrijden.

Een andere mogelijkheid voor Megafon-abonnees om geld van telefoon naar telefoon over te schrijven, is door gebruik te maken van de officiële website van het bedrijf op internet. Om dit te doen, volstaat het om naar het menu "Diensten en opties" te gaan en de volgende reeks acties te gebruiken: Diensten en opties - Aanvullende diensten - Overschakelen naar een andere telefoon. Vervolgens moet u alle benodigde gegevens invullen, waaronder het nummer van de afzender en ontvanger en het bedrag. En druk gewoon op de knop "Vertalen". Hier is de maximale limiet 5.000 roebel.

Er is een snelle manier om geld over te schrijven naar de telefoon van een MTS-abonnee. Hiervoor moet je een sms sturen naar nummer 94011. In het bericht zelf vermeld je het nummer van de ontvanger en het bedrag gescheiden door een spatie.

Voordat u geldtransacties uitvoert, moet u er zeker van zijn dat u alles goed doet. Mocht je hier twijfels over hebben, dan kun je beter contact opnemen met de telefoniste van Megafon (bijvoorbeeld via nummer 0890) en overleggen.

Met alle bovenstaande methoden kunt u geld overboeken van het telefoonnummer van de Megafon-operator naar andere telefoons. In alle gevallen worden abonnementskosten in rekening gebracht.

Aanbevolen: